Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Tällä foorumilla tapahtuvat pelit.
Games taking place on this forum.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 861
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Olette kukin omia teitänne saapuneet Sothiksen tiennäyttäjäloošiin, Hiekkahalliin. Jotkut teistä ovat saapuneet vasta eilen, jotkut jo viikko sitten. Joku teistä on ehkä toipumassa viime keikalta, joku saapunut innokkaana Absalomin suurloošilta odottamaan ensimmäistä toimeksiantoaan. Olette ehtineet tutustua muihin loošilla majaileviin agentteihin, myös toisiinne. Nuorina agentteina, teillä kaikilla on vielä tuoreessa muistissa teihin iskostetut järjestön perusperiaatteet (Handout #1).

Kuten tiedätte, Sothis on Osirionin valtakunnan pääkaupunki Garundin pohjoisrannikolla, Sfinksijoen suistossa. Sen silhuettia eivät hallitse kuitenkaan Osirionin tunnusomaiset pyramidit, vaan valtavan kovakuoriaisen mustankiiltävä kuori – yksi Rovagugin lapsista, jonka Osirionin ensimmäinen farao surmasi taistelussa vuosituhansia sitten.

Tänä päivänä loošin taivalkapteeni Norden Balentiir on pyytänyt teitä liittymään hänen seuraansa loošin puutarhaan. Keskipäivän aurinko porottaa murhaavasti siniseltä taivaalta, mutta puutarhan palmut tarjoavat varjoa ja suojaa. Istuutuessanne palmupuun alle asetetun pöydän ääreen, kapteeni Balentiir kurottaa ylös ja leikkaa irti kimpun kypsiä taateleita, jonka hän asettaa koriin pöydälle, viittilöiden teitä ottamaan syötävää.

"Palmuista on monenlaista hyötyä. Kiitos, ystäväni, että liityitte seuraani. En kuitenkaan pyytänyt teitä vain nauttimaan puutarhastani. Sain kaksi kuukautta sitten vahvistuksen että meillä on lupa panna toimeksi yksi viimeisistä hallituksen myöntämistä kaivuuluvista. Kohde on aavikolla, paikassa jossa dyynien liike on paljastanut portaat jonnekin hiekan alle.

"Osirionin hallitus suojelee kulttuurihistoriaansa tarkasti, enkä ollut varma, saisimmeko edes tätä lupaa sen jälkeen kun heidän kantansa vierasmaalaisten arkeologien toimintaan muuttui. Byrokratia toimi hitaammin kuin yleensä mutta meidän hakemuksemme ehdittiin hyväksyä ennen kuin niiden myöntäminen lopetettiin kokonaan. Palvelijani ovat jo keränneet teille retkitarpeet, kuten kamelit, telttoja, ruokaa, vettä ja kaivuutyökalut. Lisäksi minulla on teille kartta kohteelle. Kuten tiedätte, hiekan poistamiseen voi mennä viikkoja. Aavikko voi olla julma, joten älkää epäröikö palata tänne lepäämään tarpeen vaatiessa.

"Hallituksen vartijat ovat jo paikan päällä vartioimassa kohdetta ja suojelemassa sitä varkailta. Muistakaa että maineemme varjelu Osirionissa on ensisijaisen tärkeää mikäli haluamme jatkaa toimiamme täällä. Älkää provosoiko heitä."


Tässä vaiheessa voitte esitellä hahmonne ja kysyä tarkentavia kysymyksiä kapteeni Balentiirilta.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 823
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Pikkuinen kääpiö istuskelee palmun varjossa ja kun syötävää tarjotaan, niin kääpiön ahnaat pienet kätöset nappaavat pöydätä useammankin taatelin ja alkaa niitä suuhansa tukemaan. Sungorus on tehtävästi innoissaan ja odottaa maltamattomana matkaan pääsyä, mutta kokemattomuus kalvaa kokematonta kääpiötä. Tämä tuuhella punaparralla siunattu kääpiö on myös raskaasti varustaunut, kirvestään hivelee hellästi mutta varmasti ja hyvin huolettu kilpi lepää vieressä, että selvästi etulinjaan kääpiö halajaa.

Ja kun viimeinenkin taateli on syöty, niin alkaa kääpiö örähtelemään:
"Öh, terve kaikille. Mä oon Sungorus ja mukava olla täällä Osirionissa vaikka on vähän kuuma. Siis me lähetään sitten kaivuu hommiin. Kyllähän se mulle sopii, mutta mitäs me lähetään kaiveleen? Siis onko joku jännäkin paikka, vaan ihan tylsän tavallinen? Ja mitäs siellä aavikolla uhkaa, jos hirviötä niin kyllä mää niitä kirveellä lyön, mutta kyllä mää niistä etukätteen mieluusti tietäsin kuin vasta kun ovat kirveen etäisyydellä.

Öm, onkos nää vartiat jotenkin meille ongelmaksi, kun ei sais niitä provosoida? Ei kai ne meitä varkaiksi luule, kai meillä joku todiste on luvista? Pitäiskö niille jotain lahjoja viedä etteivät meille suutu?"


Tämän jälkeen Sungorus nappaa pyödältä kaksi minor healing potionia, jotka järjestö ystävällisesti tarjoaa.
Avatar
TheRiska
Venture-Agent
Viestit: 804
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja TheRiska »

Pienempi tonttu istuskelee tuolilla jalat ojossa lepäämässä pienemmällä rahilla pitkä, vaaleahko puuvartinen viikate nojaten pöytää vasten. Punainen nuttu pääässään hän tutkiskelee siinä pientä vihkosta johon hän on piirrellyt suuntaa antavia muotoja paikallisesta lähialueesta jota pitkin hän saapui pari päivää sitten. Korvat höröllä hän kuuntelee kun Taivalkapteeni Balentiir briiffaa heitä seuraavasta tehtävästä, välillä jopa vilkaisten tätä ja nyökäten, merkiksi että hän ymmärsi. Taatelit huomatessaan hän nappaa yhden ja mutustelee siinä kuunnellessaan tehtävän antoa ...

Joko ennen saapumista tai Tavalkapteenin selotuksen jälkeen hän nyökkää muille tiimin jäsenille "Olen Nagaite ja toimin yleenä polun etsijänä, jäljittänä sekä tiedustelijana. Minä ja Napsu -" pieni peltohiiri kurkkaa nutun alta "ollaan aika tuore tiimi tässä mutta ollaan me pikkusen jo tämmöistä omatoimista tutkiskelua tehty ku tultiin tänne." nuori tiennäyttäjä selostaa ja sitten kaivaa repustaan hieman virallisemman nahkastetsonin päähänsä, palauttaen aikaisemman hatun takaisin repun syövereihin. Haiskahtaa seikkailulta!

Kun hän on palaamassa suunnitelmiinsa hän kuulee maininnan hirviöistä, nopeasti nyökkäten hyväksyvästi "Ja saanen kysyä mikähän tämä löydös on ja kenelle se on aikoinaan rakennettu?"
Avatar
Loviatar
Venture-Lieutenant
Viestit: 369
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 01:24

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Loviatar »

Noin molempien aiemmin puhuneiden yhteismittainen humanoidi, varmaankin puolhaltia rakenteesta ja päähän tiukasti kiedotun huivin alta hahmotettavissa olevista suippokorvien muodoista päätellen, istuu ilmeettömänä pöydän ääressä. Vaikka ilme onkin peruslukemilla, kehonkielestä voi aistia, että jokin tilanteessa vaivaannuttaa tai hermostuttaa häntä. Hän ei ole koskenut tarjoiluihin eikä erikoisemmin edes katsonut muita huoneessa olijoita. Päänmyötäisen sinisen huivin lisäksi hänellä on yllään täyspitkä sininen hihaton mekko sekä mustaksi maalattu, hieman erikoisen mallinen nahkahaarniska. Tuolin selustaan on ripustettu teräskilpi; vyöllä roikkuu puolen tusinaa tikaria.

Puolhaltian ääni on hieman nariseva, kun hän esittelee itsensä lyhyesti. "Grimrose. Suojelija." Pieni tauko. "Saatan tehdä asiat... omalla tavallani. En ehkä osaa vastata odotuksiinne." Arven yläviistoon vetämä suupieli nytkähtää hieman.

Muistiinpanojen tekemisen sijaan Grimrose vaikuttaa vain painaneen tehtävänannon mieleensä. Hän kurtistaa kevyesti valkoisen kasvomaalin peittämiä kulmakarvojaan - maali peittää hänen harmahtavanruskeat kasvonsa kulmakarvojen yläpuolelta poskipäihin - ennen kuin esittää kysymyksen. "Kaksi kuukautta luvan myöntämisestä. Mitä teemme, jos tilanne paikan päällä on muuttunut? Tai mikäli viesti siitä, että lupamme on myönnetty, ei ole päätynyt perille saakka?"
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 861
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

"Vartijat on lähetetty paikan päälle valvomaan ettei sinne mennä kaivelemaan ilman asianmukaisia papereita. Teillä on asianmukainen paperi," kapteeni Balentiir vastaa, työntäen virallisen oloisen, osirionilaisten piktografien peittämän papyruksen pöydän yli teille. "joten pääsette kaivamaan. Kaksi kuukautta voi toki tuntua pitkältä ajalta meille tavan kuolevaisille, mutta niin hiekkojen hautaamalle rauniolle kuin armoitetun kotimaani hallintokoneistollekin se on kuin silmänräpäys."

"Hallituksen vartijat ovat nykyään valitettava osa arkeologian todellisuutta Osirionissa. Kolmetoista vuotta sitten prinssimme Khemet I, eläköön hän ikuisesti, avasi Osirionin muinaishaudat ulkomaalaisille tutkijoille. Tarkoitus oli kerätä veroa ja ulkoistaa kulttuurihistoriamme dokumentaatiota järjestömme kaltaisille asiantuntijoille, mutta käytännössä tästä seurasi salakuljetusta, haudanryöstöä ja muutama tavattoman ilkeä kirous. Joten nyt lupia ei saa. Tämä on aivan viimeisiä."

Kapteeni Balentiir lopulta katsoo hymyillen Nagaitea. "Tiedämme vain että portaat johtavat hiekan alle. Loppujen selvittäminen on teidän tehtävänne."
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Avatar
TheRiska
Venture-Agent
Viestit: 804
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja TheRiska »

Nagaite nappaa vielä toisen taatelin ja mutustelee sitä hieman, ojentaa pienen palan hiirelleen ja tekee oman olonsa hieman mukavammaksi "Toki. Tiedustelu on yksi vahvimmista puolistani. Kai minut sitä varten tänne lähetettiinkin.", gnome vilkaisee taivalkapteeniin päin ja sitten muihin tiimiläisiin. Sitten hän palaa omiin puuhiinsa, jatkaen "Kun puhutaan maan alaisista asioista niin onko jotain mitä täällä päin yleensä on löydetty maan alaisista komplekseista? Zombeja ja sen sellaista. Mittaamattoman arvokkaita aarteita? Voimmeko olettaa jotain mitä siellä mahdollisesti on?".
Mustaparta
Viestit: 612
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Takkutukkainen naispuoliörkki kuuntelee hiljaa varjosta Balentiirin tehtävänantoa ja napsii taateleita. Hänen löysään tunikaansa on kiinnitetty eläimen hampaita ja linnunsulkia. Ai niin. En muistanut esittäytyä, anteeksi. Olen siis Morrin ja loitsiminen on erikoiskykyni hän puhuu matalalla ja itsevarmalla äänellä.

"Kestääkö tää hiekan kaivelu ihan oikeesti viikkotolkulla ennen kun sieltä löytyy mitään?" hän parahtaa kyllästyneenä "Eikö niitä vartijoita voi lähettää suojelemaan meitä jos sieltä löytyy hirviöitä ja ansoja?"
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 861
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Kapteeni Balentiir kohauttaa olkiaan Nagaiten kysymykselle. "Tämä on Osirion. Kyllähän te tiedätte. Muumioita, ikiaikaisia kirouksia, vitsauksia maan päälle, lihansyöjäkuoriaisten laumoja... Varautukaa kaikkeen."

Morrinille hän vastaa: "Tiennäyttäjien työ ei ole aina hohdokasta seikkailua. Joskus täytyy vain ottaa lapio kauniiseen käteen ja kaivaa. Voitte toki palkata työläisiä tekemään raskaan raadannan mutta suosittelen silti että käytte ensin paikan päällä tarkastamassa kohteen. Vartijat ovat paikalla suojelemassa kohdetta luvattomilta kulkijoilta ja pahimmassa tapauksessa varmistamassa että sieltä ei tule ylös ketään ylimääräistä, mutta heidän tehtävänsä ei ole puhdistaa raunioita hirviöistä. Heillä ei ole siihen koulutusta eikä heille suoraan sanoen makseta tarpeeksi siihen. Mutta armoitettu Sarenrae kulkee radallaan ja vaikka muumioille yksi päivä lisää on kuin hiekanjyvä aavikolla, meidän kuolevaisten tiimalaseissa sitä on paljon vähemmän. Karavaani on valmis lähtemään heti kun tekin olette. Loošin myymälä on teille avoin ja mikäli ette sieltä löydä etsimäänne, ovat Sothiksen torit ja basaarit kuuluja halki Sisämeren ja jos täältä ette jotain voi ostaa, ette sitä tarvitsekaan." Kapteeni hymyilee, nousee ylös ja poistuu.

(Voimme olettaa että teette tässä välissä tarvittavat ostoksenne. Laittakaa toki myös boonit paikoilleen ja muistakaa Pathfinder trainingista saatavat ilmaiset esineet. Muistutan teitä myös Hero Pointista.)

Matkallanne kohteeseen ei tapahdu mitään. Kuljette muutaman päivän verran Osirionin dyynejä pitkin, seuraten harvoja maamerkkejä, tähtiä ja karttaanne. Teette matkaa aamupäivisin ja iltaisin, leväten varjossa keskipäivän julman porotuksen aikana ja värjötellen lähellä leiritultanne autiomaan hyytävässä yössä. Viimein saavutte oikean keitaan luokse ja käännytte siitä pois vakiintuneilta reiteiltä, saapuen iltapäivällä määränpäähänne. Alueen dyynit ovat matalia ja näette vartijoiden teltan kaukaa. Lähestyessänne havaitsette myös sen vieressä matalia kivipaasia, jotka osoittautuvat maassa olevan kuopan reunakiviksi. Vielä lähempää näette kuopan olevan portaikko jonnekin aavikon uumeniin.

Kun pääsette parinkymmenen jalan päähän, teltan ylös tuetun oviläpän varjossa istunut vartija nousee ylös ja tarttuu keihääseensä.
"Keitäs te olette? Lisää tiennäyttäjiäkö?"

Mitä teette?
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Mustaparta
Viestit: 612
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

(Ilmaiset training-esineet: minor healing potion ja Eagle Eye Elixir (Lesser). Lisäksi 1 holy water 3 gp, jää 7 gp 4sp)

"Tiennäyttäjiä hyvinkin! Saavuimme tänne juuri Sothiksesta ja ollaan valmiita hommiin. Näyttäkääs kaverit sitä lupapaperia mikä me saatiin kapteeni Balentiirilta. Tässä välissä voisi täyttää vesileilit ja muutenkin levähtää ennen kuin aletaan rehkimään kunnolla. matkasta väsynyt Morrin vastaa.
Avatar
TheRiska
Venture-Agent
Viestit: 804
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja TheRiska »

Nagaite huokaisee ja antaa vielä palasen taatelia Naksulle "Niinkuin tarinoissakin. No se oli osittain arvattavissakin." hän huomauttaa samalla kun nousee tuolistaan ja auttaa hiirensä takaisin vyölaukkuunsa. Napatessaan muun omaisuutensa mukaan hän luo viimeisen katseen tiimiinsä ennen matkaa ja heilauttaa kättään "Nähdään kokoontumisalueella. Kipaisen kaupassa." tonttu hihkaisee, napaten ilmaisen parannusjuoman ja potentiaali kristallin tiskiltä mennessään. (Scythe, Breastplate, Adventurer's pack, Dagger.)

Sitten hän liittyy muiden joukkoon.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 861
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Vartija vilkaisee lupaanne ohimennen. "Ai ihan rehkimään? Paksua puhetta, kun tulette tänne vasta kun täällä mies on yksin heilunut lapion varressa viikkokaupalla!"
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Avatar
TheRiska
Venture-Agent
Viestit: 804
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja TheRiska »

Tovin tutkiskellessaan rupeamaa kauempaa ja vartijan mainitessa muiden tiennäyttäjien jo käyneen, tonttu kääntyy vartijan puoleen "Siis täällä on käyny jo muita meikäläisiä? Ei kai ne oo jo katalogisoinu kaikkea mitä jännää siellä sisällä on. Kai ne nyt meillekkin on jotain jättäny?" hän kyseslee asiasta, vähän väliä vilkuillen josko näkisi muita Tiennäyttäjiä. "Taisi tulla lyhyt keikka." Nagaite mutisee itsekseen.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 861
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

"Täällä on ollut yksi teikäläinen jo yli kuukauden huhkimassa. En minä tiedä, mitä hän tuolla alhaalla tekee mutta hän sai portaat raivattua pari päivää sitten."

Toden totta, näin lähempänä monttua näette portaiden alapäähän. Portaat johtavat muutaman metrin verran hiekan alle. Siellä on selvästi huone tai kammio, joka on valaistu. Niin tarkka siivooja ei kuitenkaan ole ollut asialla että olisi kaiken putsannut ja lattia on hiekan peitossa. Siinä on jalanjälkiä.

Mitä teette?
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Mustaparta
Viestit: 612
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

No käydään ensin kysymässä siltä kaverilta miten on mennyt täällä ollessa. Meille ei tosiaan kerrottu, että iso osa työstä on tehty jo, mutta ei se haittaakaan. Morrin naurahtaa, laskeutuu alas kammioon ja katsahtaa jälkiä.

Perception:
[10]+3 = 13
1d20+3:  [
10
] +3 = 13
Avatar
TheRiska
Venture-Agent
Viestit: 804
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja TheRiska »

Nagaite nyökkää vielä vartijalle ja seuraa Morrinia alas kammiion, katsellen ympärilleen ja sitten mainittuja jälkiä. Koska he ovat menossa tutkimaan heille tuntematonta aluetta hän vetää esille myöskin viikatteen "Ollaan varovaisia. Koskaan tiedä mitä tutkimattomista paikoista löytyy." tonttu toteaa.

Perception:
[4]+6 = 10
1d20+6:  [
4
] +6 = 10


"No niin missähän ne jäljet ovat ..."
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 823
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Sungorus mulkaisee törkeää vartijaa ja seuraa kaksikkoa alas kammioon. Kuultuaan Nagaiten varoituksen Sungotus valpastuu ottaa esiin kilven sekä kirveensä ja katselee maassa olevia jälkiä vähän tarkemmin.

Perception:
[14]+6 = 20
1d20+6:  [
14
] +6 = 20
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 861
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Vartija kohauttaa olkiaan ja palaa varjoonsa. Asiakirjanne on pätevä, joten hänellä ei ole mitään syytä estääkään teitä.

Varovaisesti laskeudutte portaita pitkin maanalaiseen rakennelmaan. Eteissali on hyvin kookas ja sitä reunustavat koristeelliset pilarit, joista osa on aikojen saatossa sortunut. Pistätte merkille että pilareiden kaiverruksissa toistuu jonkinlainen kovakuoriainen. Hiekassa lattialla on jalanjälkiä. Sungorus arvelee että ne ovat kaikki samoista sandaaleista ja kuten vartija sanoi, täällä olisi lisäksenne vain yksi toinen. Ihminen varmaan, jälkien koosta päätellen. Huoneessa ei näy ketään mutta siellä on jonkin verran valoa vaikka kaukaiset nurkat peittyvätkin varjoihin. Ilma täällä alhaalla haisee savulta ja varjosta huolimatta täälläkin on kuuma.

Yksi leveä käytävä johtaa suoraan eteenpäin ja toinen, pienempi sivukäytävä, avautuu oikeasta seinästä.

Mitä teette?
[+] Society DC 15
Tiedätte että Osirionissa kovakuoriainen, eli pillerinpyörittäjä tai skarabee, esiintyy usein hautojen ja muiden kuolemaan liittyvien paikkojen koristeluissa.
OOC: Eteissali, kuten koko muukin kompleksi, on hämärästi valaistu, eli dim lighting.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Avatar
TheRiska
Venture-Agent
Viestit: 804
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja TheRiska »

Nagaite silmäilee sivukäytävää hieman "Ehdottaisin että menemme tuonne." hän tokaisee ja osoittaa käytävän suuntaan "Uskoisin että jos täällä joku on niin hänkään ei varmasti heti ensimmäisenä tallustelisi kaikkein leveimpiä käytäviä. Niillä on helpompi piirittääkkin.". Hän ei todellakaan huomannut mitään jälkiä tullessaan joten intuiitiolla mennään. Helppompi myöskin tankata vain yhdestä suunnasta tulevia vihuja.
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 823
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Sungorus osoittaa maassa olevia jälkiä ja toteaa "Jonkinlainen ihmisotus on tänne eksynyt, ehkäpä voisi selvittää mihin suuntaan se on lähtenyt harhailemaan". Tässä vaiheessa Sungorus näyttää vähän surullisesta, kun ei osaa itse otusta jäljittää, mutta jatkaa pian puhettaan "Jos se ihminen aattelee kuin minä, niin kyl se ois ihan suoraan etiäpäin mennyt. Jos vihuja siellä ois niin toki niillä ois tilaa liikkua ja vois ne meijätkin piirittää, mutta samaten myös meillä. Näyttäis, että enemmistö meistä haluais päästä hirviöitä lähelle lyömään, josko seillainen etehen ilmestyy? Niinpä tilasta ois meillekin hyötyä "
Mustaparta
Viestit: 612
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: Quest #1: The Sandstone Secret - peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Society:
[16] = 16
1d20:  [
16
] = 16


Morrin tarkastelee jälkiä sanomatta mitään. Hän liikkuu lähemmäs eteenpäin vievän käytävän suuaukkoa ja yrittää tähyillä näkyisikö mitään.
Vastaa Viestiin