#5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Tällä foorumilla tapahtuvat pelit.
Games taking place on this forum.
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

#5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

Tiennäyttäjäagentit on kutsuttu seikkailukapteeni Muesellon tykö Opparaan, Taldorin pääkaupunkiin. Sää on mitä mainioin; puolipilvistä, lämmintä, eikä sateita ole luvassa kuin viikon päästä. Monet ovat nauttimassa hyvästä säästä ulkosalla erinäisin menoin, taitein ja ruoin. Eläväisen kaupungin kaupankäynnin melu ulottuu jopa tähän pieneen kalastustarvikeliikkeeseen, mikä toimii Opparan loosin julkisivuna pitämään uteliaammat ja kenties vihamieliset nuuskijat loitompana.

Muesello ohjaa iloisen hymyn kera kaikki saapuvat agentit takahuoneeseen, missä Lady Gloriana Morilla odottelee pienen huoneen plyysissä nojatuolissa takkatulen äärellä. Takahuoneen puisella pöydällä on alkeelliset tarjoilut, lähinnä eri tavoin valmisteltua taldorilaista kalaa, sekä kannullisia paikallista olutta (viini on varattu jatkoille).

(Esitelkää ja kuvailkaa hahmonne tässä tilanteessa. Tehtävän alustus alkaa kun kaikki ovat saapuneet.)
Viimeksi muokannut Deus, 08 Huhti 2021, 10:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Agentti on saapunut paikalle tummassa, hupullisessa kaavussa, jonka hän nyt ottaa pois ja ripustaa naulaan. Hän tietää, että Opparan looši on herkkä aihe ja vaikka kuinkakin avoin, salaisuus on aina salaisuus. Kaavun alla hänellä on perin varisialainen asustus, hame, värikäs huivi ja valkea röyhelöpaita - vaikka hänen hiekanruskeat hiuksensa ja harmaat silmänsä ovat kaikkea muuta kuin varisialaiset. Enemmänkin hän vaikuttaisi olevan taldaani. Hänen vyöllään on yhdellä puolella pistomiekka ja toisella suorakaiteen muotoinen, paksusta nahasta tehty kotelo.

"Terve," hän sanoo ja harppoo tarjoilujen luokse. Hetken niitä tutkailtuaan hän pinoaa lautaselle muutaman palan kalaa. "Nimeni on Meleena," hän virkkoo ja istuu syömään. "Kortit kertoivat että minua on odotettu." hän jatkaa, hymyillen kuivasti.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
TpM
Viestit: 411
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja TpM »

Huoneeseen astuu pitkähkö mies, joka on pukeutunut pitkähköön takkiin, jonka alla on kuvioitu liivi ja tyylitelty paita. Hönellä on lyhyet mustat hiukset, paikallista tummempi iho ja ruskeat silmät. Mukana jonkin verran matkavarusteita. Selässä on lyhyt jousi ja vyöllä piikkinuija. Reppuun on sidottu myös viulukotelo.

"Oikein hyvää päivää kaikille. Minä on Zannum Katheerin kaupungista. On oikein mukava tulla viimein tähän oikein hienoon maahan, josta olen kuullut niin paljon." Viimeinen lause tuntuu hieman väkinäiseltä. Zannum kävelee tarjoittimien luo ja ottaa muuama eri kalaa. Sitten menee hieman taaemmaksi odottamaan.
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Kolmikulmaiseen hattuun ja tummaan päällystakkiin pukeutunut mustasulkainen tengumies saapuu paikalle. "Tervehdys kaikille, To-to-obika eli tuttavien kesken Toto on nimeni ja Port Peril on kotikaupunkini. hän esittäytyy ja ripustaa takkinsa naulakkoon, jolloin alta paljastuu hyvin kiillotettu suomuhaarniska ja tupessa roikkuva miekka. Hän kerää lautaselleen kalaa ja istuu syömään.
Dragon2796
Viestit: 145
Liittynyt: 05 Helmi 2018, 23:20

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Dragon2796 »

Ilmeisesti viimeisenä paikalle saapuu hiekan värinen catfolk, pukeutuneena outoon sekoitukseen Osirianilaisia aavikkokaapuja ja Brevoy-laista kaksintaistelijan vaatetusta. Selässään hän kantaa pitkähköä aldori-miekkaa, ja kaapujen alta kuuluu hentoa ketjupanssarin kilinää. Tervehdys! Nehara on nimeni. Hän keventää vaatetustaan, nuuskii hieman ilmaa, ja sitten singahtaa kalatarjoilujen luokse keräämään kukkurallista lautasellista itselleen.
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

Kaikkien agenttien saavuttua Muesello käy pistämässä ikkunalle kyltin, sulkee verhot ja lukitsee ulko-oven. Hän käy sitten takahuoneeseen ja sulkee senkin oven perässään.

"Parahin agentit", seikkailukapteeni Muesello aloittaa. "Tiennäyttäjillä ei ole järin hyvää mainetta Taldorissa huolimatta minun ja muiden jatkuvista yrityksistä vakuuttaa paikallisia toimijoita. Tästä johtuen monet maineikkaat yliopistot ja akatemiat epäävät meidän agenteiltamme pääsyn Opparan parhaimpiin kirjastoihin, pitäen meitä jonninjoutavina tyhjäntoimittajina. Koska Taldor on yksi vanhimmista sivilisaatioista Sisämeren rannalla, sen kirjastot arvatenkin paisuvat toinen toistaan kallisarvoisempia teoksia. Ja me olemme hiljaittain saaneet mahdollisuuden; kutsun eräältä hyvin arvovaltaiselta tukijalta." Muesello kaivaa esiliinansa taskusta käärökuoren, minkä saumassa on rikottu vahasinetti.

"Tukijamme on varmistanut meille kaksi tuntia harvinaisen kirjojen kokoelmassa Kitharodian akatemiassa. Sinä aikana voimme tutkia mitä tahansa kunhan noudamme tukijamme kaipaamia dokumentteja", hän jatkaa ja naputtaa käärökuorta. "Ja tässä vaiheessa asia muuttuu mielenkiintoiseksi. Tietojemme ja tukijamme mukaan akatemiassa on vieläkin arvokkaampi arkisto piilotettuna, ja tukijamme uskoo tämän arkiston pitävän sisällään lukemattomia alkuperäisteoksia ja -dokumentteja, joita ei ole korjailtu, muokattu tai manipuloitu. Nämä eivät ole varmasti koskaan nähneet päivänvaloa!"

"Kaksi tuntia on tosin lyhyt aika, joten käyttäkää se hyvin. Tiedän houkutuksen etsiä kaikkea muutakin olevan suuri, mutta teidän täytyy pidättäytyä henkilökohtaisista ja jopa järjestön tavotteista, kun Maailmanhaavan rajat uhkaavat Mendeviä ja muita ympärysmaita. Tehtävänne tarkoitus on etsiä mahdollisimman paljon tietoa Loistavasta Ristiretkestä, ikuisesta sodasta Kuiskivaa Tyrannia vastaan tuhatkunta vuotta sitten." Muesello kääntyy katsomaan Lady Morillaa.

Takan vierellä istunut Lady Morilla avaa viuhkansa ja viilentää itseään huoneen lämpötilan kasvaessa. "Historiallisesti Taldor on aina ollut asiantuntija suurissa sotaoperaatioissa, mutta suurin osa aineistosta käy läpi mittavan revisioinnin palvellakseen jotain poliittista agendaa tai muuta. Tämä on oiva tilaisuus selvittää oikeista ja aidoista virheistä, ja hyväksikäyttää niitä oppeja Mendevin kampanjassa. Muistakaa kuitenkin, että teillä on lupa olla vain harvinaisten kirjojen salissa, ei salaisessa arkistossa. Pyrkikää täten olemaan mahdollisimman huomaamattomia. Mitä vähemmän jätätte merkkejä vierailustanne, sen parempi. Pitäkää erityisesti näppinne kurissa älkääkä varastako tai tuhotko mitään kirjaston ja arkiston sisällöstä. Pienetkin tunaroinnit voivat herättää viranomaisten epäilykset tunkeutumisesta, ja todistusaineiston kasvaessa jäljet voisivat johtaa meihin."

Muesello nyökkäilee myötäilyn merkiksi ja kääntää katseensa takaisin agentteihin. "Teille tullee helpotuksesti tietää, että teillä on eräänlainen harhautus huomisillalle. Katsokaas, huomenillalla Kitharodianin akatemiassa järjestetään Prinssi Stavian III:n syntymäpäivien kunniaksi ylellinen konsertti. Sen pitäisi kestää useampi tunti, ja mikäli esite puhuu totta, akatemia aikoo soittaa monimutkaisia sikermiä Taldorin mahtavimmista sinfonioista. Useimmat näistä ovat varsin dramaattisia hetkittäin, ja musiikin pitäisi hukuttaa alleen mahdolliset äänet mitä arkistossa tuotatte. Jos onni on myötä, konsertti pitää myös vartijat loitolla."

"Lienee myös sanomattakin selvää, että salainen arkisto on turvattu erinäisin keinoin. Varautukaa ansoihin, lukittuihin oviin ynnä muuhun."

Lopuksi Muesello vielä avaa pöydän lipaston ja vetää sieltä kasan paperia, mustepullon ja sulkakyniä. Lisäksi hän nostaa esiin kaksi nahkapussia, jotka hän nostaa pöydälle ja työntää lähemmäs agentteja. Hän osoittaa ensimmäistä sormellaan. "Tässä pussukassa on muunneltu harhojen pakka. Jokainen kortti siinä luo harhan kustakin teistä satunnaisen hirviön sijaan. Harhat eivät ole interaktiivisia, eivätkä reagoi ympäröiviin ärsykkeisiin, mutta ne voivat huijata satunnaista kulkijaa. Jokainen näistä tosin kestää vain kaksi tuntia. Voitte painaa kortin kiinni tuolin pohjaan luodaksenne harhan, ja älkää unohtako ottaa kortteja mukaan pois lähtiessänne!"

Muesello avaa vielä toisen nahkapussukan, missä näettekin muutaman pullon. "Täällä on niinkin tavallista tavaraa kuin näkymättömyysjuoma, jäljettömyysjuoma sekä pieni erä harhapölyä."

"Muuten teillä on tosiaan aikaa valmistautua huomisillan koitosta varten. Onko jotain kysyttävää?"
[+] Knowledge Nobility DC 15
Muesellon pitelemän käärökuoren sinetti kuuluu prinsessa Eutropialle, prinssi Stavian III:n ainoalle lapselle.
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
TpM
Viestit: 411
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja TpM »

"Tämä kuulostaa varsin haasteelliselta. Opiskellessani Maailmantasojen instituutissa toki nuorina opiskelijoina tuli muutaman kerran yritettyä päästä kielletylle alueelle, mutta eihän siitä mitään tullut. Emme saaneet lukittuja ovia auki." Zannum miettiin hetken. "Niin muuten, miksi tiennäyttäjillä ei ole hyvää mainetta Taldorissa?"

"Niin ja koska meillä on aikaa, niin tämän tapaamisen jälkeen voisin käyttää hetken kaupungilla pyörimiseen. Jos vaikka kuuluisi jotain huhuja kirjastolta. Paljoa muuta en tässä vaiheessa keksi. Olen enemmän tutkija ja kielitieteilijä kuin voro, joka tietäisi miten tunkeutua kielletylle alueelle."

Zannum miettii mitä hän on lukenut aatelisista:
[13]+8 = 21
1d20+8:  [
13
] +8 = 21
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Dragon2796
Viestit: 145
Liittynyt: 05 Helmi 2018, 23:20

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Dragon2796 »

Nehara koettaa saada päähänsä onko joskus lukenut paikallisista aatelisista:
[3]+7 = 10
1d20+7:  [
3
] +7 = 10


"Itse olen lukittujen ovien taakse päässyt pääasiassa puhumalla,joko sanoilla tai miekan avulla, tai kiipeämällä yläkerran ikkunan kautta. Lukkoja en osaa avata ellen saa avainta jostakin."
"Olisin myös kaupungilla käynnin kannalla. Omat varusteeni ovat hieman vajavaiset tälläiseen tehtävään, eikä juorujen sivukorvalla kuuntelu ainakaan yleensä ole pahitteeksi."
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Toto punnitsee tilannetta mietteliään näköisenä nokkien samalla kalaa lautaselta. "Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta jos tästä jäädään kiinni, niin Tiennäyttäjien maine huonontuu Taldorissa entisestään." hän mutisee "Mutta aina on vaikeistakin paikoista selvitty."

Aatelisista:
[9]+5 = 14
1d20+5:  [
9
] +5 = 14
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

"Taldorissa poliittinen eliitti, ja mikseivät muutkin, kokevat valtionsa olevan ehkä todellista arvovaltaansa voimakkaampi. Tiennäyttäjät koetaan herkästi vieraan vallan kätyreinä", Muesello tuumii ääneen. "Ainakin tämmöistä saan tuon tuostakin kuulla kaduilla, jos erehdyn aiheesta avautumaan. Niin, ja tiennäyttäjiä pidetään usein ryöstäjinä ja murhaajina; järjestönä, johon pahimmat rikolliset pakenevat rangaistuksiaan. Tämähän on siis, ilmiselvästi, vale."

"Pyörikää kaupungilla kuinka haluatte, en ajatellut teidän jäävän tänne kauppaan odottamaan huomisiltaa. Ja huomisesta puheen ollen", Muesello sanoo ja vetää käärökuoresta esiin yhden paperin, jonka ojentaa Zannumille. "Tässä on arkkieksarkki Gregoriuksen allekirjoittama virallinen lupa Kitharodianin akatemian harvinaisten kirjojen saliin. Esittäkää tämä niin ei pitäisi tulla jupinoita."

Muesello vaikuttaa epävarmalta Toton mainitessa kiinnijääminen. Hän vilkaisee lyhyesti Lady Morillaa, ja vetää käärökuoresta toisenkin paperin. "Pelkäänpä olevamme mukana jonkinlaisessa suuremmassa poliittisessa juonessa, vaikka me tässä olemme myös hyötymässä. En haluaisi menettää kokonaista ryhmää lupaavia agentteja... joten, jos on aivan välttämätöntä, käyttäkää tätä valttikorttina... Hän ojentaa sen tiennäyttäjille. Kyseessä on allekirjoittamaton kirje, mikä kuvailee tehtävän yksityiskohdat tukijan näkökulmasta. Se kuvaa myös, että tiennäyttäjät voivat löytää salaisen sisäänkäynnin opiskelemalla kunniaa, rohkeutta ja loistoa.
[+] Sense Motive DC 20
Lady Morillan silmät suurenevat ja hän hätkähtää hetkellisesti Muesellon ojentaessa kirjettä, mutta nopeasti ryhdistää itsensä ja peittää tyrmistyksensä.
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Meleenan kulmakarva nousee hänen miettiessään että kertoikohan kapteeni nyt ihan varmasti aivan kaiken.

Sense Motive:
[7]+8 = 15
1d20+8:  [
7
] +8 = 15


No varmaan kertoi ja jos ei kertonutkaan niin tuskin se oli niin tähdellistä että siitä tarvitsisi numeroa tehdä.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

"Lupapaperit on kunnossa ja seuraavaksi ehditään käydä kaupoilla hankkimassa varusteita."

Sense motive:
[3]+3 = 6
1d20+3:  [
3
] +3 = 6
TpM
Viestit: 411
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja TpM »

"Tällä hetkellä mielestäni meillä ei ole vielä tarpeeksi tietoa tehdäksemme tarkempia suunnitelmia, joten voisi olla aika kerätä tietoa ja tehdä ostoksia."

Sense motive:
[8]+1 = 9
1d20+1:  [
8
] +1 = 9

(Ei +1:sta tähän, mutta eipä se muuta onnistumista.)

"Mutta aika korkealle taidamme Taldorin poliittisiin kuvioihin sotkeutua kun tuon kirjeessä olevan sinetin perusteella prinsessa Eutropia on tässä mukana-"
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Dragon2796
Viestit: 145
Liittynyt: 05 Helmi 2018, 23:20

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Dragon2796 »

"Kuinkakohan syvään soppaan meitä ollaan heittämässä":
Sense Motive:
[19]+8 = 27
1d20+8:  [
19
] +8 = 27
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

Muesello näyttää erityisen kiusaantuneelta tilanteessa, ja kun hän lopulta toteaa, ettei ryhmällä ole enää mitään muita kysymyksiä, hän lemppaa nämä kaupungille valmistautumaan. Oven mennessä perässä kiinni tarkkakorvaisimmat voivat kuulla naisäänen paasavan äreällä äänellä, mahdollisesti seikkailukapteenille.

Ostelkaa vielä kun voitte, koitan sunnuntaina saada aikaiseksi piiiitkän kuvauksen seuraavan kohtauksen alusta.
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

[+] Sovereign Court hahmot
Lady Morilla kutsuu To-to-obikan luokseen vielä saman päivän illasta takaisin samaan kalastustarvikepuotiin, kun Muesello on jo pistänyt puljun kiinni ja häipynyt muualle yöpymään. Lady Gloriana Morilla pitää edustaa pimeänä, mutta päästää Toton sisään salamyhkäisesti ja johdattaa tämän hämärään takahuoneeseen. Verhot on vedetty tiukasti kiinni, ja pöydällä on vain yksi vaivainen kynttilä valaisemassa huonetta.

”Useimmat Taldorin lyhytkatseisista aatelisista eivät ole asettuneet tukemaan Mendevin kampanjaa millään merkityksellisellä tavalla, ja kuten varmasti tiedät, olen kokoamassa itsenäistä armeijaa marssimaan Maailmanhaavaan ja sytyttämässä ammoisen Taldorin loisteen palon. Kaikki etenee hyvin, mutta demonit toimivat nopeammin kuin ehdimme värvätä uusia sotilaita. Me tarvitsemme jotain, jonkinlaisen pyhän reliikin tai vastaavan, jonka rinnalla aateliset ja urheat voisivat marssia. Tällä maalla on ollut lukemattomia ristiretkiä, mutta julkiset kirjaukset eivät anna luotettavaa tietoa. Mikäli löydät vihjeitä jonkinlaisesta reliikistä, kirjaa ylös kaikki siitä mitä voimme käyttää Avistanin hyväksi!”
Hyvin nukutun yön jälkeen Opparan päivä avautuu vilkkaaseen markkinapäivään. Aurinko paistaa läpi päivän ilman yhtäkään pilvenhattaraa horisontissa. Kuuman päivän jälkeen voi tulla helpotuksena päästä maanalaiseen kirjastoon vilvoittelemaan.

Ryhmä saapuu Kitharodianin akatemiaan, joka Opparan pohjoispuolen kallioilla katsoo kaupungin ylle ja koko Porthmosin laakson ylle. Rakennuksen arkkitehtuuri on tehty yksityiskohtaisesti ja sisältää selvästi eri taiteilijoiden teoksia niin rakenteessa kuin julkisivussa. On kupoleja, patsaita torneja, kirjailtuja pylväitä ja ennen kaikkea suuri patsas prinssi Stavian III:sta. Monet tulevat jopa Taldorin rajojen yli tänne kouluttautumaan Golarionin kenties suurimmassa taideakatemiassa jo pelkän akatemian maineen vuoksi.

Konserttia varten paikalle on änkeytynyt varsin suuri ja kirjava joukko yleisöä aina rahvaasta eliittiin, joka kilpailee melkein tasavertaisesti sisäänpääsystä. Tiennäyttäjät pääsevät tunkemaan itsensä sisälle yhtälailla, mutta tungoksessa ei tunnu löytyvän juuri henkilökuntaa. He ovat päässeet sisälle, mutta missäs se kirjasto nyt on?

Kukin saa heittää vain yhden alla olevista heitoista. Kunhan yksi teistä onnistuu, saatte jatkaa, ja toki myös lukea miten onnistuitte.
[+] Bluff DC 20
Tiennäyttäjät tekeytyvät tärkeiksi poliittisiksi henkilöiksi ja saavat näin henkilökunnan huomion. Eräs työntekijä ryntää luokse ja opastaa anteeksi pyydellen kirjaston oville.
[+] Diplomacy DC 20
Asiallinen ja rehellinen käytös kantaa hedelmää, kun ryhmä kyselee muilta saapuneilta vierailta neuvoa kirjaston suuntaan. Ennen pitkää joku aiemmin akatemiassa käynyt—ei sattumoisin kerro miksi—osaa viittelöitä tiennäyttäjät kirjaston oville.
[+] Intimidate DC 20
Armoton mekastaminen ja kiroaminen muuten niin sivistyneen akatemian eteisaulassa saa useamman henkilökunnan jäsenen ryntäämään pahamaineisten tiennäyttäjien luokse, vain toruakseen heitä huonosta käytöksestä ja ohjaavansa heidät mahdollisimman äkkiä haluamansa kirjaston oville.
[+] Knowledge local DC 20
Tiennäyttäjät ovat ennenkin olleet akatemioissa ja kirjastoissa, jotka pohjautuvat Taldorilaiseen rakennussuunnitteluun. Ei mene aikaakaan kun silkalla intuitiolla ryhmä päätyy kirjaston oville.
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
TpM
Viestit: 411
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja TpM »

Kirjurin monipuolisuudella Zannum puhuu käyttäen kielellistä lahjakkuuttaan puhumiseen kuin kaunopuheisuuttaan.

[10]+12 = 22
1d20+12:  [
10
] +12 = 22


Scrivener’s Versatility (Ex) antaa käyttää linquistics kykyä Diplomacyn sijaan. Jos GM katsoo, että tässä tapauksessa se ei toimi, niin sitten täytyy mennä knowledge: localilla, joka on yhden huonompi.
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Ostokset on scroll of lesser restoration, scroll of silence ja 2 kpl scorll of fallback strategy

"Voitte luottaa minuun, Lady Morilla." Toto toteaa itsevarmana.

Diplomacy:
[1]+7 = 8
1d20+7:  [
1
] +7 = 8


Kukaan ei vaivaudu neuvomaan häntä kirjastolle.
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

Zannumin ällistyttävät kielelliset taidot noteerataan hänen teititellessä vieraita ja henkilökuntaa yhtä lailla, ja hän saakin vastaansa ammattimaista palvelua. Hänet ja muutkin tiennäyttäjät johdatetaan asiallisesti kirjaston oville.

Kirjaston paksujen ovien takaa löytyy suuri, korkea kaarikattoinen halli. Seiniin on upotettu kirjahyllyjä, jotka miltei notkuvat kirjojen painosta. Korkeiden ristikkoikkunoiden läpi tuleva ilta-auringon valo heijastuu korkealta katosta roikkuvan kristallikruunun helyistä ympäri kirjaston hallia. Vanhan paperin ja nahan tuoksu iskee voimakkaasti nenään haisematta kuitenkaan tunkkaiselta. Salin yläkerta on reunoilla kulkeva parvi, minne johtavat jyrkähköt portaat useasta eri kohdasta.

Kirjasto on nyt musiikkiesityksen ajankohtana miltei täysin autio. Vain tiskillä on tylsistyneen oloinen nuori taldaanimies räpeltämässä sulkakynää, yrittäen pyörittää sitä yhdellä kädellä. Hän säikähtää tiennäyttäjien saapumista, onnistuu tiputtamaan sulkakynänsä ja hätäisesti alkaa siivoamaan tiskiä kuntoon. Vilkaistuaan saapuvaa ryhmää hän tuntuu ensin epäuskoiselta. "H-hei, tervetuloa!" hän tervehtii. "Olen pahoillani, mutta kirjasto on musiikkiesityksen ajan suljettu. Joudun pyytämään teitä tulemaan huomenna uudestaan."
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
TpM
Viestit: 411
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: #5-11 Library of the Lion (4-5), peliketju

Viesti Kirjoittaja TpM »

Zannum yrittää miettiä sopivaa tarinaan, jolla pääsisi sisään ja siihen sopivaa aatelista:
Knowledge nobility check:
[7]+8 = 15
1d20+8:  [
7
] +8 = 15


Mutta sitä miettiessä muistaa, että A) Hän ei ole kovinkaan hyvä valhetelija ja B) Heillähän oli lupa.

"Meillä on mukanamme tämä käärö, jonka mukaan meille olisi varattu kaksi tuntia tänä iltana aikaa tutkia harvinaisten kirjojen kokoelmaa ja näiden dokumentien haulla on kiire. Se ei voi mitenkään odottaa huomiseen. Toimeksiantajamme suuttuisi kovasti, jos hän joutuu odottamaan yhtään kauemmin kuin on tarve."

Zannum näyttää käärökuorta ja eteenkin sinettiä.
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Vastaa Viestiin