#6-12: Scions of the Sky Key, Part I-III, peliketju

Tällä foorumilla tapahtuvat pelit.
Games taking place on this forum.
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

#6-12: Scions of the Sky Key, Part I-III, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Kunnianarvoisa kauppias ja Tiennäyttäjäseuran liittolainen Aya Allahe astelee Sharrowsmith’s Exportsin takahuoneessa, aidatulla kauppa-alueella Nantambun pohjoislaidalla Mwangin lakeudella. "Toivon, että minulla olisi enemmän tarjota." Allahe pyytelee anteeksi ennen kuin edes kertoo tietonsa. "Nieford Sharrowsmith ei koskaan todella eläköitynyt tiennäyttäjyydestä, ei edes sen jälkeen kun perusti tämän yrityksen. Epäilen hänen olleen, ainakin omasta mielestään, vieläkin nuori seikkailija joka vaelsi viidakoiden läpi ja taisteli troglodyyttiheimoja vastaan. Sharrowsmithin asenne muuttui viimeisen parin kuukauden aikana. Ajattelen, että häntä huoletti perintönsä ja se miten hänet muistettaisiin. Muistettaisiinko hänen löytönsä vai hänen vientiyrityksensä, joka dominoi hänen myöhäisempiä vuosiaan? Pelkäänpä vastauksen olleen ikävä".

"Ei ollut yllätys kun hän pakkasi tavaransa ja lähti matkalle. Mutta se oli kuukausia sitten, eikä sen paremmin seura kuin minäkään ole kuulleet hänestä mitään sen jälkeen. Sharrowsmith ei koskaan ollut poissa näin kauaa jättämättä minkäänlaista viestiä voinnistaan tai lähettämättä varsin vaativia kirjeitä liiketoimista ollessaan vyötäröä myöten jossain suossa. Kun omat kontaktini eivät löytäneet hyödyllistä tietoa, minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin käydä läpi hänen henkilökohtaiset muistiinpanonsa." Allahe viittilöi toimiston levällään oleviin papereihin.

"Huomioni kiinnitti tämä käännös. Se näyttää olevan uusin palanen hyvin suuresta arvoituksesta jota Sharrowsmith oli ratkomassa ja viittaa hänen saattavan olla jossain Bandu-kukkuloilla. Kauppiaat Fort Bandusta varmistivat hänen poikenneen siellä, mutta sen jälkeen jäljet loppuivat. Jotain tapahtui siellä ja preetori Sylien —Fort Bandun komentaja— kieltäytyy vastaamasta minulle tietäen hyvin kuinka läheisiä Nieford ja minä olemme. Kaikki mitä sain vastaukseksi oli että Nieford 'oli tehnyt tarpeeksi vahinkoa yhdelle eliniän ajaksi', ja jos haluaisin keskustella asiasta lisää minun olisi mentävä Fort Banduun henkilökohtaisesti." Ärsyyntyneesti Allahe pyyhkii otsaa kädellä ja kääntää kaukaisen katseensa kohti ikkunaa. "En pysty sulkemaan kauppaa ja matkustaa satoja maileja siltä varalta että preetori voisi auttaa, yrityshän menisi nurin. Toivon, että te te voisitte mennä minun sijastani ja puhua Sylienin kanssa itse jotta tiedettäisiin mitä Sharrowsmithille on tapahtunut ja auttaa häntä."

Allahe antaa teille Sharrowsmithin tekemän em. käännöksen (Player handout 1:)
…and with this engraving, we commit to the histories the founding of ashkurhall. here we will strike the stone in memory of our ancestors and the promise of the sky that was taken from us. so far we have traveled and so long we have sought stone to call our home. in the shadow of the mountain the humans call nakyuk, we will build a new future for.
Kun olette lukeneet, hän vastaa kysymyksiinne.

Hahmoesittelyt tähän ensin normaalisti
Viimeksi muokannut Mustaparta, 07 Kesä 2021, 00:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Läsnä on Sälpä, tummanharmaa ja jykevä, leveäharteinen mies, joka näyttää kuin kivestä veistetyltä. Hänen silmänsä ovat mustat ja kimmeltävät kuin obsidiaanin sirpaleet. Kun hän seisoo hiljaa paikallaan, häntä voisi erehtyä luulemaan patsaaksi tai haarniskapuodin mallinukeksi. Päällään hänellä on paksu nahkapanssari, vyöllään sapeli ja selässään puinen kilpi.

"Hän on ollut matkalla jo kuukausia?" Sälpä kysyy. Hänen äänensä kuulostaa myllynkiveltä. "Osaan jäljittää ja kulkea erämaassa mutta tuo on pitkä aika. Tiedätkö tarkemmin, mitä kaunaa tällä Sylienillä on Sharrowsmithia kohtaan?"
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
TpM
Viestit: 411
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja TpM »

Olette varmoja, että Sharrowsmith's Exportin takahuoneeseen saapui melko huomaamattoman näköinen ihminen, jolla oli hyvin perus matkailijan vaatetut, mutta nyt te ette näe tätä miestä enää missään.

Sen sijaan kuulette syvän, hieman käheän jostain nurkasta kun varjoista esiin astuu mustiin pukeutunut kitsune. "Olemme siis jäljittämässä pitkään kateissa ollut henkilöä. Kuulostaa Varjoketun arvoiselta seikkailulta." Varjoketulla on päällään musta leveälierinen hattu, jossa on sulka, naamio silmien edessä, hienot, koristeelliset vaatteet. Vyöllä on pistomiekka. "Se mitä minä voin tuoda tähän hienoon joukkueeseen jonka olemme muodostamassa, on salavihkaisuutta ja taitoa mennä paikkoihin, joihin ei kuuluisi mennä. Mutta osaan myös tarvittaessa hankkia tietoa."
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

Hieltä haiseva, leveästi hymyilevä, paksu hoitamaton parta. Nämä kolme aspektia varmasti ensimmäisenä tulevat ilmi normipituisesta, mutta harteikkaasta ihmismiehestä, joka yrittää viilentää itseään etelän kuumuudessa. Yllään miehellä on tiennäyttäjäin ikiaikaiseen muotiin kuuluva aitohopeinen rengaspaita, ja retkitarvikkeissa omituinen ketjuase kuulat kummissakin päissä. Häntä tuntuu huvittavan kanssakumppaneiden tavat ja maneerit, jonka moni voi varmasti ottaa loukkauksena.

"No jösses mik' tilanne!" Delzden naurahtaa voimakkaasti. "Myö ollaa tän Nantambuu saavuttu, ja arvon Sharrowsmith o talsinu kok' matkan Fort Banduun, Sargava rajal', ast? Ja ties mihkä ast viel siit? Herttileijaa akk' hyvä, sinhän o miun tietoje mukaan perät 400 mailia matkaa!"

"Ja jos täst veikkose lähöst o jo kuukausia, meil menee toho matkaan tiettömil teil varmaa toin mokoma, myö löyetään se ukk'parka varmaan seipään nokas'! No, eip' kaik' omenat mee tasan tarhas'. Sanos ny Aya ees, ett' siul' o jok' vinkee vekoti kiidättämään meät peril' yhes pilkahukses? Muuteha myö tarvita' kok' karavaan mukaa pelkästä ruoa vuoks'!"

Hän tohtii tässä välissä kääntyä muiden agenttien puoleen. "Ja terveeks' teil'ki, mie oo Delzden! Roudenbrashi omenatarhoilt' kotosi', tuolt' Andoranist ast'! Hausk' tutustua!"
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Ryhmän neljäs jäsen tuijottaa seinää vasten lepäävää puista naamaria kallistellen päätään. Miekkosen otsa yltää jotakuinkin Delzdenin vyösolkeen asti, mutta päästä kohoaa parin vaaksan verran tuuheaa harmaanmustaa hiuskuontaloa. Se osoittaisi luultavasti kaikkiin ilmansuuntiin, mutta on sidottu yhteen ylhäältä sipulimaiseen muotoon puna-kelta-valkoisella nyörillä. Otus hätkähtää yhtäkkiä kuin olisi kuullut jotain odottamatonta ja kääntyy muuhun ryhmään päin. Sen tumman ihon väriä on vaikea määrittää koska otus on pukeutunut nantambulaiseen kirkuvanväriseen olkavaatteeseen jossa keltainen ja vihreä riitelevät julmasti keskenään häiriten muuta havainnointia.

Olennon ääni on syvä mutta hiljainen. "Tuo maski on hyvä. Minä yritän. Olen Thansan, idästä. Purjehtija. Taikuri. Tulin tapaamaan opettajiani, sitten kuulin. Teillä on tarve. Magaambyan perinne on tarjota apua." Thansan kumartaa hitaasti, ja vaikuttaa kuin varjonsa kohoaisi takaa kuin katsoakseen hänen ylitseen muuta ryhmää. Ehkä. "Jos matka on pitkä, taival tietön, voi vaatimattomista kyvyistäni olla hyötyä." Hän katsoo muuta ryhmää hetken kiiluvilla mustillaa silmillään, mutta jos tavoitteena oli antaa hillitty ja ammattimainen vaikutelma, se menee pilalle kun yksi hänen päätään kiertävistä kiiltävistä kivistä vilahtaa niiden ohi ja hän nytkähtää ja yrittää seurata sen rataa katseellaan, kuin olisi yllättynyt sen käyttäytymisestä.

Thansanilla on räikeän vaatteensa lisäksi reppu, muutama pieni metallinen astalo, sekä pieni parvi ioun-kiviä jotka härnäävät ympärillä pyöriviä hyönteisiä.

"Toivon ettei arvon Sharrowsmithin pää ole seipään nenässä," Thansan mutisee ja hieraisee omaa kunnioitettavan isoa ja terävää tuulenhalkojaansa, "meidän pitäisi löytää hänet silloin kahdessa erässä, mikä vie kauemmin. Ja ei olisi hyvä. Omenat olisivat nyt hyviä."
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

"Teidän täytyy puhua Sylienin kanssa itse. Tunnen hänet vain hänen maineensa perusteella. Vanhan haltiatutkimusmatkailijan pojanpoika, joka on palvellut linnakkeessa vuosikymmeniä, toisaalta tietääkseni hän on enimmäkseen eläköitynyt. Liiketuttavani sanovat hänen olevan reilu ja hyvin käytännönläheinen mies, joka kunnioittaa selviä faktoja ja totuutta. Hänen vähättelevä suhtautuminen pyyntööni vaikuttaa epätyypilliseltä."

Hän vastaa Delzdenille "Bandukukkulat on vaarallinen paikka ja siellä monet asiat voivat koitua kuolemaksi. Jokea pitkin pääsette onneksi melomalla oikein vauhdikkaasti perille."

Voi heittää Knowledge Geographya, Localia ja Profession (merchant tai miner)
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Sälpä pohtii hiljaa mielessään, muistaako hän aiheesta mitään.

Knowledge (local)
[9]+3 = 12
1d20+3:  [
9
] +3 = 12
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

"Sallikaa että pohdin hiljaa mielessäni mistä tämä asia minua muistuttaa. Mikäli ajatukseni paljastavat jotain tärkeää, haluan ilmaista sen selkeästi ja..." Ennen pitkää Thansan saattaa vuodattaa jotain tärkeää asiasta, mutta vaarana on että muut vain lakkaavat kuuntelemasta ennen sitä.

Knowledge (geography)
[2]+8 = 10
1d20+8:  [
2
] +8 = 10

.
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

[+] Kn. Geography 10+
Kivisen maaston ja kirkkaan auringonpaahteen vuoksi päivälämpötilat Bandukukkuloilla saattavat olla äärimmillään tappavan vaarallisia. Fort Bandu on ainoa suuri asutuskeskus mailien säteellä ja se suojelee alueen malminetsijöitä.
[+] Kn. Local 10+
Kukkuloilla on edelleen rikkaita kulta-, hopea- ja jalokiviesiintymiä vaikka siellä on kaivettu vuosisatojen ajan. Malminetsijöitä saapuu koko Sisämeren alueelta onnea etsimään. Paikalliset Mwangi-heimot vastustavat usein väkivaltaisesti.
"A member of the Exchange faction has sufficient access and exposure to trade documents that he can attempt this check (Kn. local) untrained and with a +2 circumstance bonus."
TpM
Viestit: 411
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja TpM »

"Mitä me tässä enää istumme odottelemassa?", Varjokettu katsoo eteenkin Thansanin suuntaan, "Meidän oli tarkoitus selvittää mitä Sharrowsmithille on käynyt. Ei tässä sen enempiä tarvitse jäädä pohtimaan. Olen varma, että löydämme hänet jostain pulasta, josta meidän tulee hänet pelastaa!!"
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

"Teräväpiirteinen ja -mielinen matkakumppanimme on oikeassa. Jos Sharrowsmithin pää ei ole seipään nokassa, ajalla saattaa olla tuntuvaa merkitystä. Bandukukkuloiden julman paahteen aikeet pystyn tekemään tyhjäksi vaatimattomalla taikuudella, joten voimme matkata myös päivän aikaan. Voin myös yrittää pitää eläimet loitolla meistä täällä oppimillani keinoilla. Olemmeko kaikki huolehtineet tasapainoisen matkaravinnon hankkimisesta? Kuten omenoiden. Vai onko jollain taas vain mäyränpainon verran kuivalihaa?"

Thansan puhuttelee Aya Allahea. "Sharrowsmith ilmeisesti piti suunnitelmansa hyvin salassa. Onko Nantambussa ketään muuta jolle hän olisi voinut puhua ennen lähtöään, tai joku jolta hän olisi kysynyt neuvoa tai hankkinut erikoistuneita varusteita. Jos hän oli etsimässä jotain tärkeää ja arvokasta, Magaambyassa on saattanut olla tietoa siitä, ja joku voi muistaa jos hän on sellaista kysynyt." Hän harhautuu hetkeksi katsomaan nenänsä edestä singahtavaa vihertävää palloa. "Ja tietääkö kukaan mistä kielistä nämä sanat askurhall ja nakuyk tulevat ja mihin niillä saatetaan viitata?"

"Lisäksi meidän on hyvä pohtia mahdollisuuksia ja uhkatekijöitä. Onko bandukukkuloiden asukkaista ja vaaroista mitään tarkempaa tietoa, ja onko kukaan muu tietoinen Sharrowsmithin katoamisesta? Näihin yksinkertaisiin kysymyksiin vastaaminen tuskin vie kauaa, ja sitten voimme aloittaa miespolon etsinnät. Jos hän on polo. Ehkä hän on löytänyt etsimänsä ja on onnensa kukkuloilla. Jotka tuskin ovat Bandukukkulat, koska ne ovat hyvin kuumia... kaikkina vuoden aikoina."

Thansanilla ei ole tässä vaiheessa muita kysymyksiä, ja hän on suorittanut hankintansa budjettinsa varoissa. Mekanismin ITS on päivitetty. Hän voi tehdä kaikkiin halukkaisiin endure elementsin jottei tarvitse kuolla lämpöhalvaukseen.
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Aya vastaa Thansanille "Nuorena miehenä hän matkusteli yleensä yksin. Huonoselkäisenä hän ilman muuta tarvitsee varusteiden kantajia ja kenttätutkimusavustajia. En osaa tarkemmin sanoa puhuiko hän matkasta kenelläkään sellaiselle, joka suostuisi kertomaan meille. Tuo käännösteksti, joka löytyi Niefordin muistiinpanoista, oli alunperin kääpiökieltä. Olettaisin, että Askurhall ja Nakuyk ovat paikannimiä.

Kukkuloilla teitä uhkaa helteen ja vedenpuutteen lisäksi maanvyöryt, myrkkykasvit, lihansyöjäkasvit ja ties mitä muuta."
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

"Pist'kää mnu tiet'mätt'myyde piikki, mut' olik Sharrowsmith ite kääpiö?" Delzden uskaltautuu kysymään, häpeissään siitä, miten hän ei tunnu tietävän mitään tämän tehtävän vaatimista asioista. "Siis olen mnäki' kuul kääpiöistä ja niide taivaskaupungeist, ett lähtiks hä ettimä uutt' koti?"

Delzden kääntyy Thansania kohti leveä virne kasvoillaan ja näyttää tälle kädellään peukkua. "Hyvi aateltu, tover'! Loitsut ei koska' mnu mieles' pysyn', mut' hyvä ett' jolkul pysyy! Ja mehä voida' osta ruoka täält', mies ol' lähteny kaua aika sit'. Jos me tehdä kaupat tääl, ei se paljo vaas pain'."

Koetan kirjoitella tarvittavat kamppeet erikseen, mutta tätä varten tarvitsisi kyllä ihan älyttömät muona ja vesivarannot.
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Lyhyenläntä miekkonen katsoo Delzdenin peukaloa hetken, ja tarttuu siihen sitten molemmilla kourillaan. "Omassa järkeilyssänne ei mitään vikaa, Delzden toverini, sillä vaikka ravinto ja kuumuus olivat ajatuksissani, on vesi myös tarpeen. On kunnia taivaltaa kanssanne etsimään ehkä-kääpiö-Sharrowsmithiä." Thansan päästää irti peukalosta. "Tarvitsemme ilmeisesti useamman vesileilin. Onko kukaan meistä kokenut matkaaja ja juomaveden löytäjä, vai pitääkö meidän kantaa koko matkan vesi mukanamme alusta asti? Olen vaeltanut nuoruudessani Valashmain laajoissa sademetsissä, joten kuuman kukkulamaan ympäristö on minulle vieras."

Thansanin survival on +0 vaikka on traitti siihen. Jos käy ilmi ettei kukaan joukossa tiedä miten vettä löydetään, hän kohauttaa olkapäitään ja menee ostamaan noin 30 vesileiliä/kenttäpulloa ja alkaa sitoa niitä naurettavan kokoiseksi paisuneeseen reppuunsa. Awesome Wayang Wisdom.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

"Minulla on ymmärrys koskemattoman luonnon kanssa, mutta varautuminen ei ole koskaan pahaksi," Sälpä murisee. "Saatamme tarvita myös diplomaattia, sillä paikallisilla heimoilla on huonoja kokemuksia ulkopuolisista. Puhuuko kukaan teistä näiden maiden kauppakieltä?"

Sälpä heittää Survivalia +8:lla.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

"Puhun paikallisia kieliä, luonnonhenkien ja keijujen käyttämiä kieliä, ja joitain toismaallisten olentojen kieliä. Muistan kerran Zarta Dralneenin sanoneen kattavan raporttini jälkeen että minulla on enemmän kuin yksi sana hallussani, ja että hän etsisi minulle mielellään edustuspaikan jostain kaukaisesta loosista tai ehkä perustaisi sellaisen. Se olisi suuri kunnia."

"Voin myös harjoitella loitsun joka antaa minun jakaa kielitaitoni jonkun toisen kanssa. Varjokettu vaikuttaa henkilöltä jonka ulosanti olisi vakuuttava."

Polyglot, Sylvan, Tengu, Abyssal, Infernal, Celestial, Tien, Wayang, ja aivan liikaa Taldanea. Diplomacy +1. Voin opetella share languagen
Avatar
Deus
Viestit: 273
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 22:58

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Deus »

Delzden röhöttää parta heiluen Thansanin hassulle peukalonnappaukselle. "Parasha ois jos meil jok' osais vett' loitsii", hän virkkoo, sukien pottusormillaan paksua partaansa. "Ny ei taid' oll' se meiningi'."

"Jaa puhut snä giäli?" hän jatkaa yllättyneesti Thansanin joristessa. "Kyl miägi näit' perusgiälii puhu, niigu lohigärmet, taivalst, helvetilst, abyssilst ja azlantilst. E taid' baljo' hyöty niist tääl pusikos, vai mit' tääl' puhuta?" Viimeinen kysymys osoittautuu Sälvälle, Delzen kun olettaa kivimiehen olevan paremmin kartalla paikallisista tavoista.

Delzdenin survival on +6. Kielet ovat siis Draconic, Celestial, Infernal, Abyssal ja Azlant.
Delzdenin hahmolomake
Ftr 1/Sla 3; HP 29/36; CMD 20; AC 17, t 13, ff 14; Fort +5 Ref +6 Will +2; Init +3, Perc +0
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

"Tiedän vain, että paikalliset ihmiset puhuvat keskenään yhteistä kauppakieltä. Olen kuullut myös apinademoneista, jotka varmaankin puhuisivat Syöverin kieltä, mutta väkivalta ajanee saman asian. Omasta kielitaidostani on tuskin tällä matkalla hyötyä."

Sälvän Diplomacy on sit −3, kielet Aklo, Common, Druidic ja Terran.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Thansan hieraisee nenäänsä. "Olen katsonut paviaania silmästä silmään. En pitänyt siitä, ja vielä luultavasti pitäisin vielä vähemmän demoniapinoista. Lähdemmekö heti vai huomenaamuna?"
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #6-12: Scions of the Sky Key, Part 1: On Sharrowsmith’s Trail, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Aya vastaa Delzdenille ja Thansanille "Ei, kyllä hän on ihminen. Oliko vielä jotain muuta?"

Sitten kun olette valmiita lähtemään, reitti vie veneellä Vanji-jokea pitkin etelään. Viimein saavutte perille Fort Banduun, pieneen rajaseudun kylään. Linnoituksen korkeiden kivimuurien sisällä on tusinoittain telttoja työläisten palkkaamista ja majoittamista sekä varusteiden säilytystä varten. Varuskunnassa on noin 150 sotilasta. Saapuessanne paikalle tunnelma on äärimmäisen kireä. Avoimesti Tiennäyttäjäksi tunnistettavia tuijotetaan viileästi ja kauppiaat kieltäytyvät avaamasta kojujaan. Järjestöä syytetään "viimeaikaisista ongelmista".

Preettori Sylienin puheille pääsee helposti.

https://docs.google.com/presentation/d/ ... sp=sharing
Vastaa Viestiin