Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju [LOPPU]

Tällä foorumilla tapahtuvat pelit.
Games taking place on this forum.
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1514
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju [LOPPU]

Viesti Kirjoittaja Agape »

If you want to play in English, please say so and this game will be converted into English.

Aloitetaan tämä bounty lentävällä lähdöllä. Tason 1 hahmot, replayable, 1 XP, 1 reputation. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, peli nytkähtää eteenpäin joko, kun neljä hahmoa on esittäytynyt. Ensimmäiset kuusi hahmoa pääsevät peliin mukaan. Toivottu kirjoitustahti on vähintään yksi viesti päivässä. Peliä viedään eteenpäin, vaikka kaikki hahmot eivät olisi reagoineet kohtaukseen kohtuullisen ajan sisällä (1-3 päivää riippuen kohtauksen tärkeydestä ja monimutkaisuudesta).

Osallistuaksesi kirjoita:
1) Hahmosi esittely ja mahdolliset kysymykset/kommentit Tamilylle
2) Hahmosi Exploration Activity
3) Linkki hahmolomakkeeseen muodossa tai toisessa.
4) Bottausohjeet:
4a) Taistelua varten, jos GM joutuu bottaamaan hahmoa.
4b) Hero pointteja varten: Saako hahmon hero pointteja käyttää epäonnistuneisiin ja/tai kriittisesti epäonnistuneisiin saveihin ja/tai skilliheittoihin?
5) Täytä myös hahmosi tiedot RPGChroniclesiin kronikoiden autogenerointia varten: https://www.rpgchronicles.net/session/c ... 61/pregame

Toivon, että secret-heitot (käytännössä kaikki tietoheitot ja Perceptionit) heitetään GM-screenin sisällä tämän esimerkin mukaisesti

Esittely on vapaamuotoinen, esimerkiksi hahmon nimi, ulkonäkö, mitä taitoja hän tuo ryhmään, onko jo konfirmoitu agentiksi ja mistä päin maailmaa saapui Kintargoon.

Huom. Bountyissä ei ole downtimeä, vaan kultaa saa vastaavasti hieman enemmän. Bountyt ovat Adventure Modea, mutta vain legaalit PFS-hahmot ovat sallittuja. Käytetyt consumablet ja pysyvät statukset, kuten kuolema, palautuvat alkutilanteeseen Bountyn jälkeen.

Hero Pointteja jokaisella on käytössään yksi, mutta glyphilliset pelaajat voivat ennen tehtävänannon loppua antaa ylimääräiset hero pointit haluamilleen hahmoille.

Alku

Olette Kintargossa, Ravounelin pääkaupungissa. Tiennäyttäjät ovat saaneet vihiä, että paikallinen yrittäjä Laela Vost etsii taistelutaitoista ryhmää pelastamaan aarteita haaksirikosta. Laela Vostilla on tärkeitä kontakteja Hopeakorppeihin, Ravounelin itsenäistymiseen johtaneeseen vallankumousryhmään. Tiennäyttäjät haluavat tehdä Laelan kautta hyvän vaikutuksen Hopeakorppeihin tulevien looshien perustamisneuvottelujen takia.

Astelette Kintargossa sisään Kireäleuan tavernaan. Tavernan luodinrei’ittämässä kyltissä on pistomiekkailevan kaksintaistelijan siluetti, jota ympäröi hopeiset korppiupotukset. Täpötäysi taverna on täynnä sekä suloisia että sietämättömiä tuoksuja. Samoissa pöydissä on sekä runsaita ruokakattauksia, entisiä ylimyksiä myymässä taide-esineitä ja hajuvesiä alkemisteja tunnistamassa taikajuomia että sotureita huoltamassa aseitaan. Baaritiskin viereisellä ilmoitustaululla on lyhyt ilmoitus kymmenien kaltaistensa joukossa: ”Mainetta ja vaurautta tarjolla seikkailijoille! Lisätietoja ja työhaastattelu yläkerran huoneessa 3, Laela Vost. Merenkäyntikokemus lasketaan eduksi.”

Huone 3 on koruton kahden hengen huone, johon mahtuu vain neljä ihmisenkokoista henkilöä kerralla. Ikkunapöydälle on katettu teepannu, suklaakonvehteja ja yksi kierrätettäväksi tarkoitettu teekulho. Ilmassa leijailee voimakas mintuntuoksu.

Kuva

Hyvää päivää. Minä olen Laela Vost. Ottakaa vapaasti teetä ja suklaata. Toivottavasti pidätte mintusta. Pahoittelen jo etukäteen, jos vaikutan hieman äreältä. Olen haastatellut “seikkailijoita” koko aamun. Epäonnistuneesti. Olen väsynyt kaikenlaisiin onnenonkijoihin, jotka luulevat että pelkkä Kintargossa asuminen tekee heistä uhkeita urhoja. Ehkä te piristätte päivääni? Aloitetaan. Jos läpäisette perushaastattelun, kerron teille lisää tehtävästä, jonka jälkeen voitte päättää, otatteko sen vastaan.

TYÖHAASTATTELUT:

Esittäydyttyäsi heitä 1d6 ja vastaa Laelan kysymykseen alla olevan taulukon mukaisesti (merkitse kysymys vastauksesi alkuun):
1 Mainitse jokin aiempi tilanne, jossa olet loistanut ryhmätyössä.
2 Mikä oli edellinen työsi ennen Tiennäyttäjiä ja miksi tämä työsuhde päättyi?
3 Mitkä ovat suurimmat vahvuutesi?
4 Mikä on suurin heikkoutesi?
5 Minkälaisissa tehtävissä ennakoit olevasi viiden vuoden päästä?
6 Miten reagoit, jos jokin tilanne ei menekään odotustesi mukaisesti?

Seuraavan päivityksen arvioitu aika: 16.1. tai kun 4 hahmoa ovat esittäytyneet.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju [ILMOT AUKI]

Viesti Kirjoittaja Naal »

Kyltin luodinreikiä kulmat kurtussa katsellut kääpiömies kumartaa jäykästi vyötäröstä Laela Vostin suuntaan, "Päivää, arvoisa työnantaja. Olen Ghus Pitkäkahvan suvusta ja toivon täyttäväni edellytyksenne. Olen velho ja entinen telakkatyöläinen Drumasta, jossa valmistimme laivoja Encarthan-järven kauppaa varten. Pitkällisen työsuhteeni kariutumisen jälkeen päätin kokeilla jotain muuta ennenkuin mahdollisesti palaan vanhaan ammattiini, ja olen kulkenut muutaman samanhenkisen kolleegan kanssa kokeilemassa erilaisia asioita." Hän hieroo epätavallisen tuuheaa partaansa jossa pähkinänruskean päälle näyttää punkeneen runsaasti oranssinpunaisia karvoja. Niistä on letitetty ja punottu mutkikas sokkelo, ja vaikuttaa siltä että eri värit on yritetty pitää pääosin omissa kerroksissaan. Se ei ole tietenkään täysin onnistunut. Parran jälkeen voi huomioida Ghusin säntillisen joskin nyt hieman tien kulauttaman vaatetuksen jossa selkeät ja puhtaat drumalaiset linjat kohtaavat kääpiöiden tarpeen tunkea riimuja täyttämään tyhjiä kenttiä. Tyyli on kalistokraattinen, mutta sinisen ja vihreän määrä tarkoittaa ettei vaatteiden käyttäjä noudata lahkon tapoja. Ghus ei kanna merkittäviä aseita tai haarniskaa, mutta hän kuljettaa mukanaan useita kääröjä, työkaluja ja pulloja.

3 Mitkä ovat suurimmat vahvuutesi?
"Olen oppinut kantapään kautta ettei yksinäinen kääpiö pärjää arvaamattomassa maailmassa. Olen valmis kuuntelemaan ryhmäni jäseniä taistelussa ja noudattamaan heidän neuvojaan, mutta olen myös nähnyt kylliksi jotta osaan tukea heitä pyytämättä. Taikuuteni on erikoistunut suojaukseen, ja pyrin välttämään suoraa kosketusta viholliseen. Jos ne tulevat viereen, seison linjassa. Vetäytyminen on hyvä vaihtoehto vain jos on siihen kyllin nopea tai tietää ettei vihollinen ole takaa-ajoon taipuvainen." Hän painaa vähän katsettaan. "Joskus tosin vereni kuohahtaa ja saatan potkaista keijun tai pari kuoppaan. Mutta. Mikäli maltan pitää mieleni seesteisenä, tiedän kertoa monia asioita. Ylenin vuosien varrella telakkahommissa veistäjästä piirtäjäksi ja kirjanpitäjäksi, ja siinä puuhassa minulla oli aikaa ja varaa laajentaa tietojani lukemalla. Uskaltaisin sanoa tietäväni lähes yhtä paljon maailmasta ja sen asukeista kuin aloitteleva bardi. Ja voin jopa laulaa." Tauko. "Mutta en kovin hyvin ja lähinnä kivisoppalaulun. Hrm. Ehken laula." Sommittelee sormiaan huomaamattaan abstraktiin partarakennelmaansa. "Entisenä telakkatyöläisenä tiedän myös miten laivaa käsitellään."

Ghusin hahmolomake. Exploration activity on investigate. Hero pointeissa odotellaan keitä muita tulee.
Bottausprioriteetit: Ekalla vuorolla recall knowledge jos ei ole tehty, käynnistetään protective ward-fokusloitsu, tehdään tilaa meleelle jos tarpeen, käynnistetään shield. Myöhemmillä vuoroilla joko produce flame/ray of frost/gouging claw hyökkäykseksi ja kasvatetaan protective wardin radiusta.
Heropointtien käyttö: critical failure savessa, critical failure jos pitää uida, Muut tapauskohtaisesti.

Ghus ottaa pari suklaapalaa ja kupin teetä, ja vetää ylituuheat viiksensä niiden päistä roikkuvilla renkailla sivuun jotta voi ryystää juomaa ongelmitta. Jotain tälle karvan määrälle on tehtävä ennen kuin palaan tuttujen luo.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju [ILMOT AUKI]

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Paikalla on myös kirkkaanpunatukkainen maahinen, Fonkin. Hän on pukeutunut funktionaalisiin matkavaatteisiin ja kantaa selässään luuttua. "Terve! Minähän pidän mintusta aivan valtavasti! Enkä ole Kintargosta, vaan Taldorista, mutta nyt Absalomin kautta. Olen Tiennäyttäjä ja olen viime aikoina ollut auttamassa kaivauksilla eteläisessä Taldorissa. Minä osaan vähän kaikkea, kuten taikuutta. Olenhan bardi!"

Miten reagoit, jos jokin tilanne ei menekään odotustesi mukaisesti?, Laela kysyy.

Fonkin kurtistaa - dramaattisen pitkiä ja tulipunaisia - kulmiaan ja vastaa: "Eiväthän ne koskaan mene kun kentälle lähdetään. Aina on jotain odottamatonta. Pätevä agentti osaa sopeutua muuttuvaan tilanteeseen ja arvioida jatkuvasti uudelleen. Viime kädessä pitää osata päättää, voiko tilanteen ratkaista rajoittamattomalla väkivallalla ja punnita sitä vaakakupissa moraalisten ja lakiteknisten kysymysten kanssa. Tämän vuoksi yritän olla perillä paikallisesta lainsäädännöstä itsepuolustuksen suhteen."

Exploration activity search, hahmolomake, bottina inspire courage, shield jos joku on lähellä ja pääasiallisesti pyritään ampumaan viholliset kolmen actionin magic missilellä ja sitten kun loitsut on loppu, jousella. Hero pointin voi käyttää krittimokattuun saveen.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1514
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju [ILMOT AUKI]

Viesti Kirjoittaja Agape »

Pidennetään aloitusaikaa 16.1. asti. Tuolloin sunnuntaina 16.1. aloitetaan pregenien kera jos ei ole 4 hahmoa kasassa.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Xrell
Viestit: 9
Liittynyt: 09 Tammi 2022, 13:12

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju [ILMOT AUKI]

Viesti Kirjoittaja Xrell »

Paikalle tallustelee myös Tinker koboldi ylpeänä uutuuttaan kiiltelevä rintahaarniska päällään. Tinker haistelee Kintargon ilmaa ja seurailee uusia tuoksuja ja ihmettelee kaupungin vilkasta elämää. Tämä on ensimmäinen kerta kun Tinker on uskaltautunut yksin kotikylänsä ulkopuolelle ja ison kaupungin vilske on hänelle aivan uutta. Asuttuaan ilkeän alkemistin alakerrassa kokoelämänsä ja seurailtuaan omituisten eliksiirien tekoa hän on itsekkin oppinut chirurgeon alkemistiksi. Alkemistin räjäytettyä talonsa hulluissa kokeissaan Tinkerin oli pakko muuttaa raunioista pois ja alkaa tutkimaan maailmaa kotikylänsä ulkopuolelta. Jonkin aikaa seikkailtuaan Tinker tapasi tiennäyttäjän, joka kertoi hänelle järjestöstään ja kokemistaan huimista seikkailuista. Tiennäyttäjä kutsui Tinkerin järjestöönsä ja antoi hänelle tämän ensimmäisen tehtävän.

6 Miten reagoit, jos jokin tilanne ei menekään odotustesi mukaisesti?

Olen onnistunut elämään huomaamatta kokoelämäni alkemistin alakerrassa tarkkailemassa hänen hulluja kokeitaan ja oppinut että asiat voivat muuttua huonompaan suuntaan todella nopeasti. Niin kuin kotitalon räjähtäminen yht äkkiä on osoittanut. Olen myös oppinut että selviydyn äkillisistä muutoksista ja pystyn tekemään nopeita ratkaisuja niistä selviytyäkseni.

https://pathbuilder2e.com/launch.html?build=126223

Exploration activity : sneak takalinjoilla
Heropointin käyttö : crit osumiin tai crit fail saveihin
Taistelussa : Support damage alchemy pommeilla, melee jos on pakko 1 isku ja pakoon, muiden parantaminen eliksiireillä.
Reagenttien käyttö: 3 reagenttiä minor heal eliksiireihin eli 6 pulloa joista 3 itselle ja 3 jaetaan muille partyn jäsenille. 1 reagentti bottled lighning, 1 reagentti blight bomb ja 1 jätetään quick alchemyyn.
Swyrlyn
Viestit: 415
Liittynyt: 07 Helmi 2017, 08:03

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju [ILMOT AUKI]

Viesti Kirjoittaja Swyrlyn »

Viime hetkellä ovesta säntään sisään selkeästi ulkoiluvaatteisiin pukeutunut ihmismies pitkä hilpari selässä. Miekkonen jupisee lähestyessään "Jumalauta, että oli huono karavaani. Rengas irtosi kahdesti ja kaakitkin käyttäytyivät kuin primadonnat. Minttu sopii mainiosti, ehkä se vähän piristää tämän kokemuksen jälkeen. Olen Bounty ja tehtäväni on yleensä suojata muuta porukkaa ja karkoittaa mahdolliset uhat tällä" hän sanoo osoittaen hilpariaan.

Mikä oli edellinen työsi ennen Tiennäyttäjiä ja miksi tämä työsuhde päättyi? Laela kysyy.

"Minä metsästin eläimiä ja suojelin karavaaneja. Joillain matkoilla matkaan mukaan liittyi tiennäyttäjiä ja kuulin heidän puuhistaan sitä kautta. Lopetin ne hommat, kun liityin Tiennäyttäjiin ja aikaa menee liikaa tehtävillä sekä opiskellessa, jotta pystyisi toimimaan samalla tasolla metsästäjänä. Tässä pääsee kuitenkin auttamaan pientä porukkaa ja näkemään maailmaa, joten mielestäni hyvä vaihto." Bounty vastaa kysymyksiin.

Täällä hahmolomake. Exploration activity: Search, Bottausohje: Hilparilla hyökkäyksiä reachiltä (jos vain yksi hyökkäys niin power attack), sudden chargella tarvittaessa liikkeelle ja hyökkäämään/flankkipaikalle, Heropointit: Voi käyttää failattuun/crit failattuun saveen. Kaksi extra heropointtia on jaettavaksi.
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1514
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Agape »

Laela nyökkäilee kirjoittaessaan muistiinpanoja.

“Telakkakokemusta, tottuminen nopeaa reagointia vaativiin haasteisiin… erinomaista… Raskas haarniska on riski, toivottavasti osaatte uida niissä.”

”Luulen, että olette etsimäni tiimi. Kuitenkin vielä yksi kysymys. Miten laivaa kannattaa lastata ja ohjata kovassa aallokossa?”

Nature tai Sailing Lore toimii miettiessä vastausta Laelan pistokoemaiseen kysymykseen.

”Meillä on ainutkertainen mahdollisuus pelastaa aarteita aivan hiljattain uponneesta hylystä. Cheliaxilainen alus Infidius, ajoi karille aivan Kintargon edustalla, miltei soutumatkan päässä. Kuuluin aluksen miehistöön. Aarteet, joita sieltä pelastamme tulee olemaan erorahani Delrongen suvun orjuudesta, sekä koko Cheliaxista. Aion perustaa kahvilan johonkin pienempään kaupunkiin rannikkoa pohjoiseen päin - ei kuitenkaan liian lähelle Nidalia.”

”Saatte puolet saaliista. Te astutte maihin karille minun vartioidessani venettämme ja pelastatte, mitä pelastettavissa on, tai kuinka paljon purteeni mahtuukaan. Koettakaa tunnistaa löytämänne esineet ja arvioida, mitä kannattaa lastata mukaan ja mitä ei. Tarkoituksena on napata parhaat ja arvokkaimmat palat päältä.”

Seuraava päivitys 20.1.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Meillä lienee antaa ylimääräinen hero pointti jokaiselle neljästä lähtijästä jos halutaan. Pudotan omani alkajaisiksi Bountylle.

"Lastin painopiste pidetään matalalla ja jaetaan niin tasaisesti kuin voidaan, eikä anneta aaltojen tömähtää suoraan kylkeen jos mahdollista."

Sailing Lore +7, hero pointilla uusiksi jos crit failure.
[6]+7 = 13
1d20+7:  [
6
] +7 = 13


"Terve Fonkin, Terve Bounty. Tervehdys myös teille, arvon Tinker."
Swyrlyn
Viestit: 415
Liittynyt: 07 Helmi 2017, 08:03

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Swyrlyn »

"Kyllä me varmasti homma tällä porukalla hoidetaan hyvin kuntoon." Bounty sanoo nyökäten kaikille ja jatkaa. "Ymmärtääkseni on hyvä laittaa lasti aina kunnolla kiinni ja varmistaa, että ne eivät pääsee liikkumaan ympäriinsä."

Kn. Nature:
[8]+5 = 13
1d20+5:  [
8
] +5 = 13


Ylimääräiset hero pointit Fonkinille ja Tinkerille.
Xrell
Viestit: 9
Liittynyt: 09 Tammi 2022, 13:12

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Xrell »

Tinker näyttää huolestuneelta rintapanssari päällään ja toteaa "Tämän panssarin kanssa uiminen olisi todella huono idea. Se on aivan liian raskas ja en pysty uimaan se päälläni. Jos joudun uimaan niin joudun ottamaan sen ensin pois."

Minulla ei ole mitään kokemusta laivoista, mutta voisin kuvitella että tämän kaltaisen urakan voi tehdä vain hyvällä säällä.
Nature:
[4]+3 = 7
1d20+3:  [
4
] +3 = 7


Tinker kääntyy ryhmän jäsentensä puoleen ja sanoo " Tässä teille kaikille yksi minor elixir of life pullo. Toivottavasti emme joudu niitä käyttämään.".
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Fonkin raapii punaista tukkapehkoaan ja yrittää muistaa jotain, mitä olisi tarttunut merimatkoilla päähän. Sitten hän toistaa laivan papukaijan lailla jotain merikarhujen viisautta.

Bardic knowledge:
[15]+5 = 20
1d20+5:  [
15
] +5 = 20


Ylimääräiset hero pointit lopuillekin sankareille.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1514
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Agape »

Laela nyökkäilee Ghusin ja Fonkinin vastauksille.

”Erinomaista. Vihdoinkin tiimi, joka ei koostu täysin maakravuista. Paikka on teidän!”

Pian olette satamassa. Laelan käytössä on pieni yksimastoinen jolla, jolla lähdette matkaan. Lastinanne menomatkalla on tarvikkeita, joilla saatta mahdollisimman paljon saalista mukaanne paluumatkalla: köysiä, muutama sorkkarauta, tiirikoita, nauloja sekä vesitiiviitä vahasäkkejä. Jaatte lastin tasaisesti purtilon eri puolille ja lähdette merille.

Infidius halkesi kahtia karilleajossa. Se näkyisi jo tästä kaukoputkella. Paikalle sattunut valaanpyyntialus otti perähyttien arvoesineet palkkioksi pelastamisestamme. Tiedän kuitenkin, että veden alle jääneeseen keulaan sekä lastiruumaan jäi jäljelle lastia. Rahtiluetteloa minulla ei ole, mutta hajun perusteella päättelin siellä olleen alkeemisia reagensseja. Lisäksi paroni Delronge kehuskeli alati taide-esineistä, jotka hän oli saanut ostettua pilkkahintaan. Sukeltakaa ja - - varokaa aaltoa paapuurissa!”

Yhtäkkiä ja arvaamatta merestä nousee suuri aalto, joka vavisuttaa venettä voimalla. Yritätte pitää veneen laidoista kiinni…

Jokaiselta reflex save (DC 16) +2 circumstance bonuksella, koska vene on lastattu oikein.

Seuraava päivitys 22.1.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Fonkin yrittää tarttua lähimpään kiinteään osaan laivan anatomiaa.

Reflex:
[13]+7 = 20
1d20+7:  [
13
] +7 = 20
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Swyrlyn
Viestit: 415
Liittynyt: 07 Helmi 2017, 08:03

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Swyrlyn »

Bounty yrittää tasapainottaa ja pysyä pystyssä hilparin ja läheisen seinän avulla.

Reflex:
[14]+9 = 23
1d20+9:  [
14
] +9 = 23
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Ghus painaa päätä alas ja toivoo matalan profiilin rajoittavan ongelmat kastumiseen.

Reflex +4 + 2 bonus
[6]+6 = 12
1d20+6:  [
6
] +6 = 12


Sitten hän lentää selälleen.
Xrell
Viestit: 9
Liittynyt: 09 Tammi 2022, 13:12

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Xrell »

Tinker ihmettelee kun kaikki yht äkkiä yrittävät ottaa jostain kiinni. Lyhyytensä takia Tinker näkee vasta viime hetkellä aallon ja yrittää ottaa kiinni mastosta.

Reflex:
[13]+9 = 22
1d20+9:  [
13
] +9 = 22
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1514
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Agape »

Ghus on loiskahtamaisillaan laidan yli, mutta Laelalla on aikaa pelastaa yksi teistä. Hän ojentaa melan kohti Ghusia, joka saa siitä viime hetkellä kiinni. Kääpiön jalat kastuvat polvia myöten.

”Nappasin kääpiön! Älä huoli, housusi tulevat vielä kastumaan läpimäräksi ennen tehtävän loppua.” Laela hohottaa Ghusin hoiperrellessa pystyyn.

Infidius on katkennut kahtia. Laivan perä ja keula ovat puolittain veden alla erillisinä kappaleina. Ristiaallokko tekee veneen paikallaan pitämisestä hyvin vaikeaa. Lisäksi hylyn osat ovat hyvin kiikkeriä, riski niiden irtoamiselta karilta on todellinen. Laela jättää teidät aluksen luokse ja soutaa ankkuriin karikon ulkopuolelle. Hän jättää Ghusille vihellyspillin.

”Kalastan odotellessani, jotta voin tarvittaessa selittää, ettei hylyssä ollut enää mitään. Tulen hakemaan teidät parin tunnin kuluttua. Liian pimeällä täällä ei ole turvallista. Viheltäkää tähän, jos tarvitsette noutoa ennen auringonlaskua. Vihellän teille, kun olen lähellä.”

On aika pelastaa aarteita hylystä!

Athletics DC 15 sukeltaa raskaita laatikoita merestä laivan uponneesta lastiruumasta.
Acrobatics tai Crafting DC 15 kulkee turvallisesti huojuvan hylyn sisällä etsien arvoesineitä.
Thievery DC 14 avaa lukittuja rahtikontteja ja kirstuja.
Perception DC 16 paikantaa kelluvia kirstuja ja tynnyreitä (DC 11 jos on Scent).
Sailing tai Labour Lore DC 13 kertoo, miten laiva on lastattu.

Eri skillien onnistumiset ovat samanarvoisia. Swim speedillä auto-onnistuu Athleticsissa, jos se on käytössä vähintään 10min ajan. Yksi heitto per hahmo tässä vaiheessa. Critfailista on haittaa vain, jos heittää Athleticsia, Acrobaticsia tai Craftingia.


Seuraava päivitys 24.1.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Swyrlyn
Viestit: 415
Liittynyt: 07 Helmi 2017, 08:03

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Swyrlyn »

Bounty katselee ympärilleen ja toteaa sitten "Kaipa se pitää alkaa hommiin, jotta pääsee täältä joskus poiskin. Minä käyn noukkimassa noita painavampia laatikoita, niin katselkaa te mitä muuta löydätte."

Bounty hieman venyttelee ja sitten polskahtaa uimaan ja yrittää noutaa laatikoita lastiruumasta.

Athletics:
[15]+7 = 22
1d20+7:  [
15
] +7 = 22
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Fonkin nuuhkii meri-ilmaa ja lähtee vainuamaan kelluvaa lastia.

Perception (scent):
[5]+5 = 10
1d20+5:  [
5
] +5 = 10


HERO POINT!

Perception (scent):
[12]+5 = 17
1d20+5:  [
12
] +5 = 17
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Naal
Venture-Agent
Viestit: 533
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: Bounty #15: Treasure Off the Coast (lvl 1 Bounty, replayable) peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Ghus pistää pillin vyötaskuun ja potkii vettä kengästä, tuhahtaa sitten ja loiskuttelee hylyn reunaa katsellen millainen laiva oli kyseessä ja missä lastia voisi olla jäljellä.

Sailing Lore
[3]+7 = 10
1d20+7:  [
3
] +7 = 10


Minä en tullut tänne asti vain tuijottaakseni puutyön laatua. Minä rakensin näitä, enkä aio tuottaa häpeää itselleni. Enempää.
HERO POINT
[11]+7 = 18
1d20+7:  [
11
] +7 = 18
Vastaa Viestiin