PFS&SFS Käytöskoodi (Community Behaviour Policy)

Yleiseen keskusteluun Pathfinderistä ja Societystä.
General discussion about Pathfinder and Society.
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1534
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

PFS&SFS Käytöskoodi (Community Behaviour Policy)

Viesti Kirjoittaja Agape »

Alkuperäinen teksti englanniksi.

Pathfinder Society (PFS) ja Starfinder Society (SFS) ovat kaikille avoimia sosiaalisia tapahtumia. Tarkoituksena on että kaikki nauttivat pelaamisesta turvallisessa ja mukavassa ympäristössä. Vaikka hahmojen välisiä konflikteja saattaa syntyä, ei pelaajien tulisi koskaan tuntea oloaan uhatuksi tai ulkopuoliseksi pelipöydän ääressä. Pyydämme kaikkia osallistujia kunnioittamaan kanssapelaajiaan ja tekemään yhteistyötä positiivisten kokemusten eteen. Tämän takia pidätämme oikeuden osallistumisen kieltämiseen sellaisilta henkilöiltä jotka käyttäytyvät sopimattomasti tai laittomasti. Kaikkiin osallistumiskieltoihin täytyy antaa syy, kesto, ja kriteerit PFS:n tai SFS:n toimintaan uudelleen liittymiselle. Sopimattomaan käytökseen sisältyy, mutta ei rajoitu, mm. liiallinen kiroilu, fyysinen tai sanallinen agressio tai pelottelu, sopimaton fyysinen kontakti, epätoivotut seksuaaliset kommentit ja seksuaalisesti värittynyt käytös, haukkuminen, sekä kaikenlainen häirintä tai syrjintä.(edited)
Tähän käytäntöön liittyvät valitukset tulee tehdä tapahtuman järjestäjälle tai Venture-Officerille, jonka tehtävä on selvittää tilanne ja viedä se tarvittaessa eteenpäin. Vaihtoehtoisesti asian voi raportoida suoraan Organized Play Managerille (OPM) sähköpostitse, organizedplay@paizo.com. Ongelmat pyritään ratkaisemaan mahdollisuuksien mukaan paikallisesti, ja tarvittaessa OPM on lopulta viimeinen ratkaisija kaikissa riita-asioissa jotka ovat seurausta tämän käytännön soveltamisesta.

Tämän käytännön ei ole tarkoitus estää tai torjua yhteydenottoa poliisiin tai muuhun asianmukaiseen järjestöön. Tapahtuman järjestäjät tai Venture-Officerit auttavat tarvittaessa osallistujia ottamaan yhteyttä poliisiin, saattamalla näitä, tai muuten avustamalla häirinnän kohteeksi joutuneita jotta tapahtumaan osallistuminen olisi turvallista. Arvostamme osallistumistanne.(edited)
PFS:n ja SFS:n kamppanjat sisältävät välillä teemoja jotka voivat johtaa epämukaviin tilanteisiin pelipöydän ääressä, vaikka ne eivät eivät laittomia tai edes sopimattomia olisikaan. Näissä tapauksissa pyydämme että pelaaja ilmoittaisi asiasta pöydän pelinjohtajalle, joko ääneen tai vaikkapa lapulla. Pyydämme että pelinjohtaja auttaisi ja ohjaisi pöytää kunnioittamaan osallistujien rajoja, ja vähentäisi tai ohjaisi pois ongelmallisista teemoista kun sellainen on tunnistettu. Osallistujien joita on pyydetty lopettamaan ongelmallinen käytös tulee lopettaa se välittömästi, tai heitä pyydetään poistumaan pöydästä.

Tarkoituksena on että kaikki nauttivat pelaamisesta turvallisessa ja mukavassa ympäristössä. Vaikka hahmojen välisiä konflikteja saattaa syntyä, ei pelaajien tulisi koskaan tuntea oloaan uhatuksi tai ulkopuoliseksi pelipöydän ääressä. Pyydämme kaikkia osallistujia kunnioittamaan kanssapelaajiaan ja tekemään yhteistyötä positiivisten kokemusten eteen. PFS:n kampanjan tavoitteena on luoda turvallinen ja mukava ympäristö pelaamiselle. Ylläolevat ohjeet neuvovat miten voimme saavuttaa tämän tavoitteen. Ottamalla osaa PFS tai SFS peliin, kaikki osallistujat hyväksyvät Pathfinder Societyn ja Starfinder Societyn säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146