#38 No Plunder, No Pay, peliketju

Tällä foorumilla tapahtuvat pelit.
Games taking place on this forum.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

#38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Salama valaisee tummaa taivasta. Sen välähdyksessä näette jykevän kivisen linnakkeen, joka murtaa horisontin tasaista viivaa. Sade piiskaa maata kuten salamat taivasta, kaikki ukkosenjyrinän säestämänä. Valtavat pisarat kastelevat kaiken läpikotaisin ja kiemurteleva soratie on täynnä vesilätäköitä. Tien päässä odottaa kivinen portaikko ylös kukkulan viertä nousevalle polulle ja aina linnakkeen muureille. Siellä odottaa myös Caradoc Alazario, epäilemättä kahleissa. Kuulette korvissanne taivalkapteeni Adril Hestramin äänen, joka kaikuu viikkojen takaa aurinkoisesta Absalomista.

"Ystäväni!" Hestram huudahti. "Saanen esitellä Bartavious Vladen, anteliaan taiteiden mesenaatin ja historiallisten artefaktien keräilijän." Vlade kampesi itsensä ylös tuolistaan ja puhui, leuat hyllyen. "Tervehdykseni. Jonkin aikaa sitten, rahoitin tutkimusretkikunnan Vettyneille maille etsimään Saocin veljeskunnan astrologisia laitteita. Epäonnistuimme tässä, mutta löysimme jotain paljon mielenkiintoisempaa. Uponneen Oagonin raunioista, retkikuntani löysi kammottavan kasan pronssisia levyjä." Bartavious Vladen ilme synkkeni. "Kun niiden tekstit käännettiin, saatiin selville mitä ne olivat. Ne kuvasivat Urgathoan kultin karmeita rituaaleja. Ne ovat pahoja, joten käännyin Tiennäyttäjien puoleen ja pyysin ne lukittavaksi syvimpään holviinne." Hänen äänensä hiljentyi melkein kuiskaukseksi kun hän jatkoi. "Itse kalpea ruhtinatar varmasti vaistosi kun kajosimme levyihin ja kun olimme palaamassa Absalomiin, kurja chelaxialainen merirosvo Caradoc Alazario hyökkäsi kimppuumme ja ryösti lastimme!" Vlade romahti takaisin tuoliinsa, joka narisi pahaenteisesti. "Käytin omaisuuden paikantaakseni ryövärin ja olen vihdoin onnistunut. Alazario mätänee sellissä rannikkolinnakkeessa Vettyneillä mailla. Hänen oma serkkunsa, Egorianin pormestari, on asettanut palkkion hänen päästään. Nyt levyt ovat merenpohjassa Alazarion laivan hylyssä. Taivalkapteenillanne on yksityskohdat."

Adril Hestram hymyili. "Meillä on töitä tehtävänä! Te menette linnakkeelle ja murratte Caradoc Alazarion ulos. Emme voi lähestyä linnaketta omalla aluksellamme, joten teidän täytyy hankkia paikan päältä toinen jotta pääsette pakoon. Vastineeksi tästä, vaatikaa häntä opastamaan teidät oman laivansa hylylleen." Hämillään hymyillen Hestram jatkoi. "Näyttää vähän siltä että pääsette uimaan. Varustautukaa sen mukaan."

Kysyittekö tuolloin jotain taivalkapteeni Hestramilta tai herra Vladelta? Teittekö erityisiä hankintoja ennen retkeänne?
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Naal
Venture-Agent
Viestit: 534
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Nuorehko varisialainen mies katselee salamoinnin valaisemaa linnoitusta. Vesi valuu hänen leukansa ja suippojen viiksiensä kärjestä, ja hän siristää silmiään tarkastellessaan sitä sateen iskiessä vasten kasvoja. Hänen viittansa huppu on pullistunut niskan kohdalta isoksi palloksi, ja siellä liikkuva pieni otus mutisee kirouksia säästä. Miehen asento vaikuttaa rennolta, mutta verrattuna muutaman viikon takaiseen ärsyttävään rempseyteen olette melko varmoja että hän teeskentelee.

"Tervehdys, kumppanit." Tervehdystä seuraa syvä kumarrus, ja kun sen antaja nousee, näette iloiset violetit silmät, huolitellut ohuet viikset kapeahkoissa kasvoissa ja ystävällisen harjoitellun hymyn. Mies on selkeästi varisialainen. Hän on pukeutunut käytännölllisiin matkavaatteisiin ja kantaa lanteillaan kahta pistomiekkaa ja muutamaa veistä. Hän istahtaa takaisin tuoliinsa, ja huomaatte miten sen selkänojan takaa kipuaa esiin karkeasti kisssan kokoinen siivekäs tumma liskomainen otus. Tunnistatte sen lohikäärmeeksi, mutta sen värit tuntuvat liukuvan liikkeiden myötä harmaan, helmenvalkean ja sysimustan välillä, ja sen siivet ovat vaihtelevasti kuin läpikuultavaa huntua ja läpäisemätöntä varjoa. Sen kiiltävät punaiset silmät katsovat teitä hetken; sitten se laskee päänsä miehen tuuheiden hiuksien päälle ja tuhahtaa. Mies nostaa oikean kätensä hajamielisesti hieromaan lohikäärmeen niskaa, ja se kietoo häntänsä miehen kaulan ympärille. "Olen Taresh Mel, velho." Hän elehtii vasemmalla kädellään epämääräisesti ja roikottaa toista jalkaansa tuolin kädennojan päällä. "Pieni äksy matkatoverini on Daosvaria. Eräs kolleegani löysi hänet muttei uskonut kykyihinsä vahtia hänen oikutteluaan, joten päätimme yhteistuumissa että hänen olisi parempi elää kanssani. Hän voi näyttää synkeältä, mutta luotan häneen ja hänen kykyihinsä kuin itseeni." Lohikäärme kohottaa eturaajojansa ja näette valkeat ensiapuhanskat joiden vasemmassa kädessä on vielä täydet viisi safiiria. "Käyttäytykää hyvin, niin minä ja Taresh pidämme teistä huolen", lohikäärme kuiskaa.

"No no. Minut ilmeisesti kutsuttiin tänne koska joku mainitsi vankilan, ja niissä yleensä pitää avata jotain. Mitä vesistöihin tulee, pystyn järjestämään meille kaikille tarvittaessa kyvyn hengittää vettä ja mahdollisesti uida kuin kala, joskin jälkimmäinen kuluttaa valtaosan maagisesta kyvystäni. Olen pätevä, mutta en ole Aram Zey." Taresh silmäilee muita. "Mörökin kanssa minulla on ollut kunnia toimia aikaisemmin, mutta valitettavasti minulla ei ole ollut vielä kunniaa matkustaa mukananne, Dame Josei. Olen kuullut tarinoita teoistanne, ja odotan ilolla tätä reissua. Muistinne on kuuluisa, joten uskallan kertoa teille osaavani seuraavat loitsut..." Taresh sanelee pikavauhtia pitkän litanian "...ja teidän tarvitsee vain mainita niin yritän täyttää tahtonne."

Taresh kääntyy Hestramia ja Vladea kohti. "Löysin hiljattain laivan, mutten usko sen soveltuvan tähän tehtävään. Se on ehkä... hieman liian huomiotaherättävä. Mitä voitte kertoa meille kapteeni Alazarion luonteesta? Haluaisin tietää onko soveliasta päästää häntä juoksentelemaan vapaana sen jälkeen kun olemme löytäneet levyt, vai haluatteko meidän toimittavan hänet johonkin muualle? Lisäksi, onko tästä nimettömästä linnoituksesta mitään tietoa? Menetelmiemme kannalta voisi olla hyödyllistä tietää onko kyseessä cheliaxin byrokratian kyllästämä horna, helvetinritareiden linnoittama ansa, vai jokin paikallisten pitämä kolo, mikä olisi sen sijainnin perusteella todennäköisintä. On turha varata hänen Infernaalisen Majestrixinsa leimoilla väärennettyjä papereita jos Alazariota pitää halllussaan jokin kiukkuisten ex-kalastajien seurakunta. Lopuksi, millaisia nämä levyt ovat? Puhummeko me kirjan kokoisista korteista joita on pieni keko, vai onko joku lahko taas valanut pari tusinaa puolituisen mittaista pronssilevyä?"

Taresh ostaa antitoxinin ja kaksi antiplagueta mutisten valittuja sanoja Urgathoasta, ja jää odottamaan Taivalkapteenin ja Vladen vastauksia muun varalta.
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Pitkä ja lihaksikas puoliörkki harppoo paikalle. Hänen kaljua päätään peittävät pari tatuointia ja muutama pieni arpi. Valtava adamantiinikirves ja pitkäjousi roikkuvat selästä. "Terve Taresh, muistelen vieläkin lämmöllä viimeistä keikkaamme kun palasin kuoleman porteilta. Dame Josein kanssa en muista olleeni samalla matkalla vielä kertaakaan vaikka tiedän teidät nimeltä."
Hän kuuntelee toisella korvalla kunnes Vlade mainitsee kulttirituaalit. Siinä kohdassa hän tuijottaa puhujaa punertavilla silmillään melko tarkkaavaisesti ja vaikuttaa kiinnostuvan.

"Eivätkö nämä levyt olisi vähintään yhtä hyvässä turvassa meren pohjassa kuin holvissa? Vai voiko joku ryöstää ne sieltä? Ja meidän pitää vielä luottaa tähän merirosvoon, vaikka meillä on jo valmiiksi auttava käsitys hylyn sijainnista? Voisimmehan vain maksaa divinaatioloitsuista." hän kysyy kun Hestram on lopettanut

Hankinnoista: potion of air bubble 50 gp, oil of align weapon 300 gp, Pullotettua auringonvaloa 200gp
Viimeksi muokannut Mustaparta, 01 Marras 2020, 14:27. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Loviatar
Venture-Lieutenant
Viestit: 368
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 01:24

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Loviatar »

Josein ylväät aatelisvaatteet, jotka henkivät tätä nykyä niin Cheliaxin kuin Taldorin uusimpia muotisuuntauksia, soveltuivat paljon paremmin tehtävänantosaliin kuin myrskynpieksemälle soratielle. Vaikka vedenkestäväksi käsitelty viitta asun yllä pitääkin suurinta osaa käärmenaisesta kuivana, se ei estä hänen helmojaan vettymästä tai hänen sukkahousujaan pyrkimästä jatkuvasti alaspäin niiden ja kosteiden saappaiden väliin syntyvän kitkan vuoksi. Hän huokaisee syvään, kun retkue saa portaat näkyviinsä. "Vihdoinkin pääsemme varsinaiselle tehtävälle. Mikäli minulla on asiaan vaikutusvaltaa, emme joudu olemaan tämän hirvittävän sään armoilla enää pitkään."

Tehtävänannon yhteydessä Josei istui rauhallisesti pöydän ääressä, kasvoillaan tyypillinen hieman ivallinen hymynsä hänen haravoidessaan yhteyttään tuntemattomaan tietolähteeseensä relevanttien yksityiskohtien varalta: aina näiden löytyessä hän on jakanut ne muille läsnäolijoille sametinpehmeällä, matalalla äänellään. Vaikka hän suhtautuu kanssatiennäyttäjiinsä lämpimästi ja muistelee mielellään yhteisiä seikkailuja - paitsi kenties yhtä niistä - nagajinaisesta aistii selvästi, että hän ei kaihda keinoja päästäkseen tavoitteeseensa. Hän on kysellyt tehtävänannon yhteydessä Alazarion maineesta ja tuntomerkeistä sekä mahdollisia tietoja tahoista, jotka häntä pitävät vankina, sekä linnakkeesta itsestään. Pienen harkinnan jälkeen hän kysäisee myös, millaista voimaa Alazarion ulossaamiseksi on lupa käyttää.

(Jos jotain Knowledgeja sai heittää käskynjaossa, Josei on heittänyt niitä ns. fuskubonuksilla, eli käyttäen loraakkelin Focused Trancea, joka on Jukan lemppari. Pienin mahdollinen tulos on natureen tai engineeringiin 1d20+30, muissa on isommat bonarit.)
Naal
Venture-Agent
Viestit: 534
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

"Vielä yksi kysymys. Jos hänen serkkunsa haluaa Alazarionin hengiltä, tiedämmekö onko hän lähettänyt kätyreitä tähän ulkomaiseen vankilaan toteuttamaan tahtoaan, vai riittääkö tälle korkea-arvoiselle herrasmiehelle että piraatti mätänee vankilassa?"
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Vlade vastasi: "Linnake on Cheliaxin laivaston vähäisempiä tukikohtia, joita he ovat ripotelleet Vettyneiden maiden rannikolle. Se ei ole suuri eikä mahtava ja on enimmäkseen olemassa varustaakseen Cheliaxille lojaaleja aluksia, jotka operoivat Abendegon silmän itäpuolella. Levyt ovat teevadin kokoisia mutta ohuita. Kokonaisuudessaan ne painavat muutaman naulan."

Hestram jatkoi: "Meren pohjako turvallinen? Siellä asuvat sahuaginit, locathahit, tritonit, merehiset, kiduskansa, syväläiset, merihaltiat, kapoacinthit, koalinthit ja vaikka mitkä. Levyjä ei voi jättää mille hyvänsä kostealle roskasakille. Emme valitettavasti tiedä minne Alazarion laiva upposi tarkemmin kuin summittaisesti. On nopeampaa murtaa mies ulos ja pyytää häneltä apua. Alazario operoi enimmäkseen Cheliaxin laivastoa vastaan ja hänellä on läntisen Garundin seuduilla jonkinlainen kansansankarin maine, joten lienee parasta päästää hänet menemään lähimmässä vapaasatamassa. Tai seilata hänen kanssaan johonkin rahadoumilaiseen satamaan, antaa hänen viedä laiva ja palata tänne miten parhaiten taidatte." Hän vakavoitui ja veti henkeä. "Chelaxialaisten kolonialistien ja merisotilaiden kohtalot painavat tässä vaa'assa köykäisesti. On aina tietenkin parempi jos kukaan ei kuole, mutta niin Tiennäyttäjät kuin Vettyneet maatkaan tuskin surevat jos koko linnake sortuu mereen."

Lisäksi Josei tietää Urgathoan levyjen tosiaan olevan noin ihmisen nyrkin kokoisia, kiinnitetty yhteen nahasta tai tuntemattoman olennon suolesta tehdyllä lenkillä. Kerrotaan että pappi Dason sai levyt palkkiona teoksestaan Nälkäsi palveluksessa ja että hänen taikavoimansa kasvoivat hänen saatuaan ne. Levyt hohkavat voimakasta nekromanttista taikuutta. Kerrotaan myös että mikäli levyt tuodaan taivasalle kuuttomana yönä, ne sulautuvat yhdeksi suureksi lautaseksi ja se kuka syö aterian tältä lautaselta saa Urgathoan suosion.

Ryhmänne neljäs jäsen on Erasmus, ustalavilaisittain pukeutunut, keski-ikää lähestyvä mies, joka jatkuvasti hypistelee karhipakkaa.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Naal
Venture-Agent
Viestit: 534
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Taresh kumartui eteenpäin: "Chelaxialaiset ovat tunnetusti kaavamaisia. Voisimme väärentää asiakirjat joilla vartijat saisi luovuttamaan Alazarion meille. Voisimme tekeytyä vaikka hänen serkkunsa agenteiksi jotka ovat tulleet noutamaan miestä pois tyrmästä pahempaa kohtaloa varten. Vaikka olisimmekin hieman sekalaisen näköinen joukko, yritys voisi mennä läpi koska käsittääkseni Cheliaxissa monet ostavat rahalla valtion vaikutusvaltaa. Rivisotilaat tuskin uskaltavat pullikoida vastaan jos lapussa on kyllin monta leimaa." Hän vakavoitui ja nousi istumaan suoraan. "Jos paikalla on jostain syystä suosiosta pudonnutta aatelistoa tai korkeampaa upseeristoa, voisi olla kuitenkin hyvä tehdä varasuunnitelma."

"Revitään ovet saranoiltaan ja hävitetään vartiosto." Kuului kuiskaus miehen hiuksien keskuudesta.

"Cheliax on paljosta vastuussa, mutta ei minulla ole pakottavaa tarvetta tappaa joitain kaukaisessa linnassa lusivia sotilaita, Daosvaria. Mielummin yrittäisin ensin kieroudella. Ovien repiminen kuulostaa hienolta, mutta käy raskaaksi." Taresh katsoi matkakumppaneitaan. "Onko teillä suunnitelmia tai näkemyksiä lähestymistapamme suhteen? On myös mahdollista tutkia paikkaa maagisesti etukäteen jotta saamme selville jotain sen pohjakaavasta tai vartiopisteistä. Pitkälliseen valvontaan meillä ei käsittääkseni ole kuitenkaan aikaa."
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Teillä on ollut aikaa valmistautua kaksi viikkoa, laivamatkan mitan Absalomista Vettyneille maille, ellette ole järjestäneet itse nopeampaa kuljetusta.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

"Tareshin suunnitelma vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Minulla ei mitään sen kummempaa ollut mielessä miten tälläisiin paikkoihin voi murtautua kuin jonkin sivuoven tiirikoimalla ja toivomalla että vartijoita ei ole liikaa. Toivottavasti joku teistä osaa tehdä väärennöksiä, muuten tulee ruumiita. Pitemmittä puheitta, jos olette tehneet ostoksenne ja muutenkin valmistautuneet kunnolla matkaan, voisimme siirtyä laivaan tästä" Mörök alkaa innostua tulevasta matkasta.
Naal
Venture-Agent
Viestit: 534
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

"No, ei ainakaan haittaa olla varautunut." Taresh hankki forger's kitin ja 25 gp:n arvosta kultapölyä ja pakkasi ne matkaan. "En tästä enää valmiimmaksi tule; voin tehdä työn matkalla. Koska kellään ei ollut erityisiä toiveita, niin valmistelen muutaman perusloitsun. Jätän hieman säätövaraa; voin päntätä jotain tilanteen mukaista jos meille tulee hetki aikaa hengähtää." Daosvaria älähti vähän Tareshin heittäessä ison repun selkäänsä, mutta kiipesi sitten sen päälle kuin valtaistuimelle.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Muistelutuokionne on ohi. Olette sateessa myöhään yöllä Vettyneillä mailla, rantatiellä vähän matkan päässä rannikkolinnakkeesta.

Mitä teette?
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Naal
Venture-Agent
Viestit: 534
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Taresh on matkan aikana väärentänyt mielestään hyvät paperit Alazarion saamista varten. Linguistics +17 (taito +15, +2 väärentäjän työkaluista).
[+] Väärennetyt Paperit
Linnoituksen Komentajalle,

Meidät on saavuttanut tieto, että hallussanne on pahamaineinen luopio Caradoc Alazario. Hänen julkeutensa Kruunun ja Laivaston arvovaltaa kohtaan on tehnyt hänestä vasallilvaltioidemme roskaväen keskuudessa kuuluisan. Vaikka tiettyjen tahojen mielestä Alazarion toimittaminen haltuunne oli riittävä toimenpide, uutiset hänen kiinniotostaan ovat levittäneet huhuja joista osa kyseenalaistaa Kruunun päättäväisyyden. Kruunun käsky on toimittaa tämä petturi ja merirosvo Corentyniin jossa hänet julkisesti teloitetaan muistuttamaan kansaa siitä kohtalosta mikä vääjäämättä odottaa niitä jotka Cheliaxia vastaan toimivat. Täten käskemme teitä luovuttamaan Caradoc Alazarion ja hänen irtaimistonsa tämän kirjeen kantajalle, Demiparoni Darshen Vurille, jonka tehtävä ja vastuu on kuljettaa Alazario tunnistettavana Corentyniin ja siellä luovuttaa hänet Kruunun edustajille tuomion julistamista ja toteuttamista varten.
Tämä toimenpide sulkekoon ne suut jotka ovat lausuneet Kruunun vastaisia sanoja.

Corentynin Pormestarin ja Arkkipakana Kettermaul Chartagnionin ja hänen Majestrixinsa nimissä.
Jos tämä on kumppanien mielestä tarpeeksi vakuuttava ja meillä on laiva merille menoa varten, Taresh käynnistää disguise selfin ja yrittää teeskennellä olevansa chelaxialainen mies jolla on yllään aatelistolle sopivat vaatteet ja kopea asenne. Disguise +14 (taito +4, loitsu +10).
"Kuka haluaa olla Darshen Vur?"
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Arvelette että ajatus oli, että otatte laivan chelaxialaisten tukikohdasta. Teille jäi vähän epäselväksi kuinka, mutta tiennäyttäjät tunnetaan neuvokkuudestaan ja sen sillan voi polttaa kun on sen aika. Taivalkapteeni Hestramin luotto teihin on selvästi kova.

Ennen kuin teidät soudettiin maihin Tiennäyttäjien alukselta - Dagonin silmältä - Erasmus pyysi teitä osallistumaan istuntoon kanssaan. Hän kanavoi muinaisen merisotilaan henkeä kyklooppien valtakunnasta, joka joskus ammoisina aikoina kukoisti näillä rannoilla. Henki jakaa istuntoon osallistuville osan väkevyydestään.

Ne, jotka ottavat osaa istuntoon saavat +2 vahinkoheittoihin aseilla vuorokaudeksi. Ei koske loitsuja.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Avatar
Loviatar
Venture-Lieutenant
Viestit: 368
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 01:24

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Loviatar »

Josei hymyilee pehmeästi vilkaistessaan Tareshin papereita. "Asialliselta vaikuttavat dokumentit. Itsehän kuulun Absalomin aatelistoon ja tunnen Cheliaxin ja sen lainsäädännön kuin kämmenselkäni, mutta valehtelu ei valitettavasti kuulu tapoihini. Pyrin hoitamaan asiat rehellisellä diplomatialla. Toki voin koittaa väittää, että arvon demiparonia ollaan mahdollisesti naittamassa Blakrosin sukuun ja että minut on lähetetty tarkkailemaan, miten tuleva lankoni pärjää diplomaattisella tehtävällä."

(Joseilla ei ole rankkeja Bluffissa. Bonus on silti +7.)
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Mörök virnistää tyytyväisenä "Kyllä me näillä papereilla pitää pärjätä, esitän vaikka paronin saattajaa tai palvelijaa. Meidän pitäisi onnistua ellei meitä ala kuulustelemaan kukaan erityisen tarkkanäköinen."

Bluff +7, 2 ranks
Naal
Venture-Agent
Viestit: 534
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Taresh yrittää pitää naamansa peruslukemilla. Suupieli vähän nykii. "Minä voin sitten ottaa roolia tässä. Selkä suorassa nenää pitkin katsellen vaan niin kyllä rivisotilaat saadaan pysymään ruodussa." Hän lähtee johdattamaan väkeä kerraten mielessään chelaxialaisia puheenparsia. Pienen kävelyn jälkeen hän kolkuttaa linnakkeen portteja jos juntit eivät tajua avata sitä lähestyvälle herrasmiehelle. "Avatkaa portti! Hänen majestrixinsa nimissä avatkaa tämä portti!" Sää ainakin on kuin suoraan hornasta. Aina lievästi uskottavampaa kun Cheliaxilainen noutaja saapuu salamoinnin saattelemana.

Bluff +9 (taito +8, timelost chroniclerin kertaskenussa +1 morale bonus lisäksi). Hurraa.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Lotistelette läpi kaatosateen vajaan mailin matkan linnakkeelle. Tie on soran vuoksi vielä joten kuten kuljettava ja pääsette perille ilman onnettomuuksia. Kolkuteltuanne jykevällä portilla muutaman minuutin, siinä aukeaa vartiomiehen luukku. Kellertävät silmät likaisissa ja säänpieksämissä kasvoissa tuijottavat teitä.

"Mitä asiaa?" vartija murahtaa, mutta korjaa asennettaan kun näkee, mimmoinen delegaatio portin takana odottaa. Mies päästää teidät sisään ja näette hänen päällään olevan resuinen chelaxialaisen merisotilaan univormu. Avistanin puolella moisesta ruokottomuudesta saisi piiskaa mutta täällä Asmodeuksen selän takana näköjään mikä tahansa kelpaa.

Vartija sanoo vievänsä teidät "pomon" luokse ja johdattaa teidät tyhjän mutta pahanhajuisen sellikerroksen läpi rakennuksen leveälle mutta onneksenne katetulle parvelle, joka tarjoaa näkymän linnakkeen satamaan sekä laajat näköalat merelle. Satamassa on kolme laituria, joista yhdessä keikkuu kolmimastoinen chelaxialaistyylinen kaljuuna. Sen luona näkyy olevan muutamia ihmisiä kantamassa tavaraa laiturilta laivaan. Parvella on myös muutama piiritysjousi, jotka istuvat tyhjinä ja lataamattomina, suunnattuna merelle.

Parvella seurananne on kolme muuta rähjäistä merisotilasta, muutama hyvässä lihassa oleva vartiokoira sekä rähjäinen kääpiö, joka ilmeisesti käy päällystöstä täällä päin. Merisotilaat ovat lataamassa yhtä ballistaa, joka on tähdätty hirsipuusta roikkuvaa miestä kohti. Hirsipuussa on jo yksi nuoli. On hieman epäselvää, onko mies enää elossa mutta ainakaan hänen niskansa ei ole murtunut.

"Mitäs tämä on? Että ihan vieraita, täällä asti? Nimi on Odol, Durgin Odol." kääpiö näyttää ärtyneeltä että olette keskeyttäneet heidän hupinsa mutta yrittää peitellä sitä heikosti.

Kun hän selaa antamianne papereita, hänen miehensä jatkavat ballistan lataamista. Parvella ovat siis Durgin Odol, neljä merisotilasta sekä neljä rotevatekoista vartiokoiraa.

Mitä teette?
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Mustaparta
Viestit: 607
Liittynyt: 03 Maalis 2017, 11:43
Paikkakunta: Pirkkala

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Mustaparta »

Mörök vilkaisee ohimennen hirsipuuta ja katsahtaa Durgin Odolia ilmeettömänä. "Tuo lienee tehnyt jonkin rikoksen Cheliaxia vastaan?"
Naal
Venture-Agent
Viestit: 534
Liittynyt: 15 Elo 2017, 21:15

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja Naal »

Taresh nipistää nenäänsä kevyesti selliosaston löyhkän jälkeen ja kohottaa katseensa kuullessaan Mörökin sanat. Hän katsoo roikkuvaa miestä ja siristää silmiään, ja puhuttelee sitten kääpiötä tuijottaen hirsipuuta. "Olen demiparoni Darshen Vur, ja te olette ilmeisesti vartiopäällikkö. Jos tuo on normaali käytäntö tässä asemapaikassa, en ihmettele sellien tyhjyyttä." Hän kääntää hitaasti päätään kohti resuista kääpiötä ja lausuu hieman pehmeämmin. "Ei tuo hirrennokassa riippuva rikollinen kenties sattumalta ole Caradoc Alazario?" Taresh miettii piiritysjousta lataavia merisotilaita ja laskelmoi miten kauan heiltä kestää äheltää ase ampumakuntoon ja pitääkö demiparonin ehkä korottaa moukkamaisesti ääntään estääkseen rahvasta tekemästä tyhjäksi koko matkan.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 846
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: #38 No Plunder, No Pay, peliketju

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Kääpiö mulkaisee hirressä roikkuvaa miestä. "Alazario? Se on arvokas vanki, se on tuolla yläsellissä. Tää on vain joku tiennäyttäjä. Pidetään vähän hauskaa ennen kuin syötetään se haille."
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
Vastaa Viestiin